Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Насладете се на лукс и комфорт в Солун! 5 нощувки със закуски в Хотел Porto Palace 5* само за 499 лв. на човек

Офертата е изтекла или изкупена
Насладете се на лукс и комфорт в Солун! 5 нощувки със закуски в Хотел Porto Palace 5* само за 499 лв. на човек
499.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
Стойност: 647.00 лв.
Отстъпка: 22.87 %
Спестяваш: 148.00 лв.
Заявени до момента: 0 бр.
Сподели

Описание

Най-големият от луксозните хотели в Солун, Porto Palace Hotel & Conference Center,  е открит в края на 2005 г. и се намира в центъра на Солун, в близост до всички административни и търговски сгради.

Хотелът предлага идеални условия за настаняване и провеждане на успешни бизнес и социални събития. Близостта му до центъра на града и до промишлени и търговски зони, го правят идеален избор за бизнес и почивка.

Настаняването е в просторни, луксозни стаи съчетаващи отношение към детайла и широк спектър от удобства, включително самостоятелен санитарен възел, работно бюро и безплатен Wi-Fi.

Хотелът разполага със 157 луксозни стаи, бизнес център, интернет, безплатен паркинг, основен ресторант, бар, градина на покрива, 24ч рум сервиз, минимаркет, СПА център, бавачка, фризьорски салон.


Ваучерът е валиден за един възрастен, настанен в двойна луксозна стая. Минимално настаняване в двойна стая - 2ма възрастни.

Валидност на офертата

Офертата е валидна при настаняване в периода - 15.07.2013 г. - 21.07.2013 г.

Цената включва

5 нощувки със закуски;

Местоположение на офертата

Местоположение

Гърция , 546 28 Thessaloniki – Greece

Телефони:
+30 2310 504504

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Разгледайте още наши оферти

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се