Въпроси и отговори

Постарахме се да отговорим на най-често задаваните въпроси за предлаганите от нас услуги. В случай, че желаете да добавим отговор, моля изпратете ни въпроса си на [email protected] 

 

  • Защо да резервирам хотел чрез NiamaVreme.bg?

Ние работим напълно независимо от всяка хотелска верига, което гарантира безпристрастност на предлаганите хотели. Предлагаме Ви разнообразни обекти на най-ниски цени, с гарантирана наличност и потвърждение веднага. Вие можете да резервирате нощувката си година предварително или минути преди пристигането си в хотела.

 

  • Необходимо ли е да заплатя такса за резервация или за ползване на сайта?

Не, нашата система и услуги са напълно безплатни за потребителите на сайта.

 

  • Защитени ли са личните ми данни и за какво са необходими?

Предоставените от Вас лични данни са ни необходими, за да обработим резервацията Ви. Ние декларираме, че данните Ви са защитени съгласно Закона за защита на личните данни и се съхраняват съгласно нормативните изисквания.

 

  • Направих резервация и я заплатих, но не получавам ваучер на e-mail, защо?

Моля проверете в спам папката на e-maila си. Тъй като е-mail-ът, който Ви изпращаме е автоматично генериран би трябвало да получите писмо от нас в рамките на 5-10 минути.

В случай, че писмото се забави, моля изпратете ни e-mail на адрес [email protected] с информация за името на хотела, който сте резервирали, Вашите имена и e-mail, който сте въвели при попълване на формата за резервация.

 

  • Защо някои цени са в оранжево, а други в черно?

Цените в оранжево показват, че цената е била намалена от стандартната цена. Стандартна цена (в черно) е цената, която бихте платили, ако резервирате и платите на рецепция на хотела например.

 

  • Мога ли да променя или анулирам своята резервация?

Разбира се, можете да промените или анулирате резервацията си, съгласно условията на всеки един от хотелите. Моля, изпратете ни e-mail на адрес: [email protected] със следната информация за платената от Вас резервация:

* Вашето име

* Име на хотела

* Дати на пристигане и напускане на хотела

* e-mail адреса, който сте подали при резервацията

 

  • Получих e-mail с промоции на NiamaVreme.bg, но бих желал/а да се отпиша, как?

Всеки e-mail, който Ви изпращаме съдържа линк, чрез който можете да се отпишете от нашия мейлинг лист. Също така можете да се отпишете и като ни изпратите празен e-mail на [email protected]. Ние никога няма да Ви абонираме да получавате имейли без Вашето съгласие.

 

  • Отписах се от Вашият newsletter, но отново получих имейл от Вас, защо?

Това е различно от стандартното newsletter писмо. Ние Ви предлагаме възможност да споделите опита си с останалите потребители на сайта. За да гарантираме, че всички мнения и оценки на нашия сайт са истински ние сме Ви изпратили уникален линк, чрез който да оцените престоя в хотела, който сте резервирали чрез niamavreme.bg 

 

  • Как да съм сигурен, че всички отзиви са истински?

Само  гостите, които са резервирали чрез niamavreme.bg имат право да предоставят мнение. След датата на заминаване niamavreme.bg ще Ви изпратим имейл с персонализирана връзка, уникална за Вашата резервация. Ако по някаква причина гостът не е ползвал резервацията си, правото Ви да оставите мнение ще бъде анулирано.

 

  • Как да оставя отзив?

За да оставите отзив е необходимо да сте направили резервацията си чрез www.niamavreme.bg . До 48часа след напускането на хотела ще Ви изпратим имейл, съдържащ персонализиран линк, на кайто ще имате възможност да дадете мнението за престоя си.

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция