Начини на плащане

 

  • За NiamaVreme.bg

Уеб сайтът NiamaVreme.bg  е собственост на "Валео Травъл" ООД, ЕИК: BG131486487, с адрес: София, ул. Майор Първан Тошев 21-23, тел.:  02/9630909, e-mail адрес: [email protected] . Валео Травъл ООД притежава Удостоверение за регистрация /лиценз/ за Туроператорска и туристическа агентска дейност № 05620

 

  • Предлагани услуги 

Предлаганите в NiamaVreme.bg се предоставят от различни хотели/фирми, които се представят под формата на промоционални или стандартни оферти. В страницата на всяка оферта е обявено описание, период на валидност, цена и условия.

 

  • Ценова политика

Всички обявени цени в NiamaVreme.bg са в български левове. Цените са крайни с включено ДДС.

 

  • Тразакции

Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg, гарантираща сигурността им. NiamaVreme.bg не съхранява номера на банкови карти.

 

  • Поддържани карти:

- Maestro

- Visa

- Visa Electron

- MasterCard

* Моля, извършете плащането в рамките на 15 минути, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

 

  • Други начини за плащане:

- В брой в офиса на NiamaVreme.BG

- Чрез микросметка в ePay.bg

* Моля, извършете плащането в рамките на указания срок, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

- На каса на EasyPay 

- Чрез банкомат

* Моля, извършете плащането в рамките на указания срок, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

 
  • Информация

Информацията на сайта се публикува директно от хотела или фирмата, която го менажира или продава, съответно за всякаква неточност или липса на информация е отговорен съответния хотел или фирма. 

При отказ от вече закупена услуга, протребителят има право да се откаже при съответните условия за анулация публикувани на NiamaVreme.bg от всеки хотел или Туроператор.

Всеки потребител на сайта е длъжен да попълва точно и коректно данните си при резервация. При установени нарушения, хотелът/ Туроператорът има право да откаже настаняване.

 

  • Актуалност на офертите

Всяка оферта, публикувана на сайта е валидна към съответния момент. Броят на стаите по специалната оферта е ограничен. В случай, че протребител се забави с извършване на плащане по резервацията си, Валео Травъл ООД не носи отговорност за мeждувременното изчерпване на наличните помещения.

 

  • Възстановяване на суми: 

В случай на анулация или друга причина налагаща възстановяване на внесени суми се приспъдат съответните неустойки, описани в Общите условия или в самата Оферта. Всички средства се възстановяват по начина, по който са получени или както следва:

 

Клиентът е внесъл сумата: Сумата се възстановява:
В брой В брой или по банков път
По банков път по банков път
еPay / EasyPay /анулация до 7 дни след внасяне/ на каса на EasyPay/ по сметка на еPay/ дебитна/ кредитна карта
еPay / EasyPay /анулация над 7 дни след внасяне/ по банков път

 

  • Други условия

Всички други условия са посочени в Условията за ползване на NiamaVreme.bg и в условията към конкретната оферта, предмет на покупко-продажбата.

 

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция