Начини на плащане

 

  • За NiamaVreme.bg

Уеб сайтът NiamaVreme.bg  е собственост на "Валео Травъл" ООД, ЕИК: BG131486487, с адрес: София, ул. Майор Първан Тошев 21-23, тел.:  02/9630909, e-mail адрес: [email protected] . Валео Травъл ООД притежава Удостоверение за регистрация /лиценз/ за Туроператорска и туристическа агентска дейност № 05620

 

  • Предлагани услуги 

Предлаганите в NiamaVreme.bg се предоставят от различни хотели/фирми, които се представят под формата на промоционални или стандартни оферти. В страницата на всяка оферта е обявено описание, период на валидност, цена и условия.

 

  • Ценова политика

Всички обявени цени в NiamaVreme.bg са в български левове. Цените са крайни с включено ДДС.

 

  • Тразакции

Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg, гарантираща сигурността им. NiamaVreme.bg не съхранява номера на банкови карти.

 

  • Поддържани карти:

- Maestro

- Visa

- Visa Electron

- MasterCard

* Моля, извършете плащането в рамките на 15 минути, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

 

  • Други начини за плащане:

- В брой в офиса на NiamaVreme.BG

- Чрез микросметка в ePay.bg

* Моля, извършете плащането в рамките на 2 часа, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

- На каса на EasyPay 

- Чрез банкомат

* Моля, извършете плащането в рамките на 5 часа, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

 
  • Информация

Информацията на сайта се публикува директно от хотела или фирмата, която го менажира, съответно за всякаква неточност или липса на информация е отговорен съответния хотел или фирма. 

При отказ от вече закупена услуга, протребителят има право да се откаже при съответните условия за анулация публикувани на NiamaVreme.bg от всеки хотел.

Всеки потребител на сайта е длъжен да попълва точно и коректно данните си при резервация. При установени нарушения, хотелът има право да откаже настаняване.

 

  • Актуалност на офертите

Всяка оферта, публикувана на сайта е валидна към съответния момент. Броят на стаите по специалната оферта е ограничен. В случай, че протребител се забави с извършване на плащане по резервацията си, Валео Травъл ООД не носи отговорност за мeждувременното изчерпване на наличните помещения.

 

  • Други условия

Всички други условия са посочени в Условията за ползване на NiamaVreme.bg и в условията към конкретната оферта, предмет на покупко-продажбата.

 

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция