Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Условия

I. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. Общи условия за ползване на интернет сайта НямаВреме.БГ

Интернет сайтът предоставя онлайн услуга, състояща се от информационна услуга с възможни парични транзакции, извършващи се чрез сайта към трети лица посредством допълнителни интернет страници, в зависимост избрания метод и оператор за извършване на гореописаните парични транзакции. Тези трети лица представляват така наречените Партньори на НямаВреме.БГ, предоставящи ваучери за продажба, чрез услугата на сайта, които могат да бъдат разменени за определени стоки или услуги, предоставяни от самите Партньори, при строго определени правила между НямаВреме.БГ и Партньорите.

Тези условия за ползване се отнасят изключително и само за крайния потребител на услугите, предоставяни от интернет сайта. Правото за използване на този сайт е лично за крайния потребител. Крайния потребител има задължението да спазва конфиденциалността на данните, които предоставя на интернет сайта, като пароли, потребителско име и други данни, ако има такива. Като използващ услугите на този интернет сайт потребителят приема, че интернет средата въпреки, че до голяма степен е сигурна, е възможно да има прекъсвания в поддръжката на предоставяните услуги, които са извън контрола на НямаВреме.БГ и  не носи никаква отговорност за загуба на каквито и да е данни, произтичаща от това прекъсване.

С използването на този сайт Вие потвърждавате, че имате навършени минимум 13 години. Ако сте под 18 години и използвате предлаганите услуги от НямаВреме,БГ, декларирате, че използвате сайта с разрешение на Ваш родител или настойник, който е запознат, разбира и приема всички изложени условия и правила за използване и/или декларацията за поверителност на НямаВреме.БГ

При абонамент за оферти  Вие давате своето изрично съгласие НямаВреме.БГ да съхранява в базата си данни Вашият e-mail адрес, както и да Ви изпраща рекламни съобщения във формата на бюлетин. Бюлетин не е задължително условие, за да ползвате услугите, предоставяни от сайта. Можете да се откажете от него по всяко време като се отпишете от линка, приложен във всяко писмо, представляващо рекламен бюлетин от НямаВреме.БГ.

2. Промяна на условията за ползване

НямаВреме.БГ си запазва правото по всяко време да променя и/или допълва условията и правилата за ползване и/или декларацията за поверителност на сайта. Подобни промени могат да включват, заедно с други допълнения, допълнения отнасящи се за въвеждане на такси или комисионни за предоставяната услуга. Ако бъдат извършени подобни промени те задължително ще бъдат оповестени на видно място в сайта и/или ще бъде изпратено известие по e-mail на всички регистрирани потребители, за да бъдат запознати с направените промени. Продължаването на използване услугите на сайта от крайния потребител, след оповестяване на променените, условия и правила за ползване и/или декларацията за поверителност ще бъде считано, че потребителят е съгласен и приема безусловно всички промени.

II. УСЛОВИЯ, КАСАЕЩИ ПРОДАЖБАТА, ЗАКУПУВАНЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВАУЧЕРИ

1. Общи

НямаВреме.БГ  не гарантира за достоверността на предоставените оферти от Партньорите. НямаВреме.БГ  по смисъла на закона за защита на потребителите (ЗЗП) се явява единствено и само посредник между Партньорите и крайните потребители, приели условията за ползване на сайта и не е страна в търговските отношения между тях. Всички искове и претенции, произтичащи от ЗЗП, следва да бъдат уточнени единствено и само между Партньора и крайните потребители. С използването на услугите, предлагани от сайта, Вие декларирате, че сте съгласни с условието да заплатите за стоката или услугата, за която ще получите ваучер, който в последствие ще можете да размените за тях, авансово. Кореспонденцията и/или участието в закупуването на оферти, предоставени от  Партньори, както и всички други търговски взаимоотношения с тях са единствено и само между Вас и Партньорите. НямаВреме.БГ  не носи никаква отговорност за възникнали вреди и/или щети, произтичащи от тези взаимоотношения или контакти.

2. Условия за продажба

Право за продажба на стоки и/или услуги чрез сайта www.niamavreme.bg имат всички регистрирани по смисъла на българското търговско законодателство юридически лица, които декларират съгласие с изложените в сайта условия за ползване и декларация за поверителност, както и съгласие с договора за предоставяните услуги от НямаВреме.БГ, в който са регламентирани всички правни, финансови и други условия между страните, съответно НямаВреме.БГ  и така наречените в сайта Партньори.

3. Условия за закупуване

Всеки потребител на услугите, предоставяни от сайта, има право да закупи ваучер, който може да бъде разменен срещу точно упомената стока или услуга от предоставящия стоката или услугата, под формата на оферта, Партньор, единствено и само след деклариране, че е съгласен с изложените в сайта правила за ползване и декларация за поверителност. Снимковият материал, публикуван на сайта е с информативен характер и може да съдържа аксесоари, които не са включени в цената, при снимков материал, отразяващ хотелски помещения е възможно да има разлика в декорацията на различните стаи. При използване услугите на сайта, респективно закупуване на ваучер, ще бъде прието, че потребителят е приел и разбира условията за ползване и декларацията за поверителност с всички произтичащи от това обстоятелства. 

4. Използване на ваучера

След избор на оферта, избиране на метод за плащане, всеки потребител получава имейл с  уникален код и срок за плащане.

За да бъде потвърдена резервацията ви е необходимо да изпратите имената на пътуващите на латиница и да уточните дните на престоя  на [email protected].

Резервации се правят само, ако сте заявили и заплатили ваучерите си.

НямаВреме.БГ се задължава да издаде туристически ваучер и изпрати  на посочения от клиента имейл.

След уточняване на датите не могат да бъдат правени промени.

Съгласно Закона за туризма е необходимо да носите този ваучер с Вас при настаняването.
Всеки ваучер може да бъде използван само веднъж! Ваучерите са поименни, съдържат  въведената при резервация данни и дават право за използването му на неговия физически преносител и/или владелец. 

В случай на отказ от ползване на услугата по вина на клиента същият дължи неустойка в размер и при условия, които са определени от съответния хотелиер, в чиито обект е трябвало да се осъществи настаняване. За анулации на резервация в периоди на официални празници всички внесени авансови плащания се задържат на 100 /сто/ %.

III. Задължения на НямаВреме.БГ във връзка с възстановяване на суми при неактивна оферта.

НямаВреме.БГсе задължава да върнете парите на картодържателя, платил с банкова карта - в случай, че сделката не се е осъществила по независещи от потребителя причини. Възстановяването на сумата от картовата транзакция, става само и единствено по същата картова сметка и чрез операция с карта, с обратен знак.
НямаВреме.БГсе задължава да възстанови всички платени суми, за закупени оферти в срок до 10 (десет) работни дни, след изтичането на офертата, ако те не са издължени към  Партньора.

НямаВреме.БГ се задължава да възстанови всички суми в пълен размер за придобити ваучери единствено и само в случаите които:

-  Партньорът вече не съществува преди да изтече валидността на ваучера и не сте могли да получите стоките или услугите, срещу които се разменя, предоставяния от нас и Партньора, ваучер.

- Транзакцията,направена от Вас, бъде основателно доказана за недостоверна от картовите и/или финансови институции, от които е извършена.

НямаВреме.БГ не възстановява суми по неизполазвани ваучери в случаите :

- Забравени ваучери.

- Пропуснат краен срок за използванe, упоменат на него.

- Нежелание за ползване.

- Възпрепятстващи обстоятелства на закупилия ваучер. Неотнасящи се до сайта  НямаВреме.БГ

Както и във всички случаи, по независещи от НямаВреме.БГ причини.

-  НямаВреме.БГ се задължава да отговори в рамките на 3 работни дни на всякакви въпроси, свързани с проблем по закупуването или използването на всеки един ваучер, закупен от сайта. Всеки въпрос може да бъде зададен на [email protected].

IV. Спорове

Всички неуредени спорове и въпроси, в настоящите условия за ползване и/или декларацията за поверителност, се прилагат законовите разпоредби на действащото към момента на възникване на спора, законодателство на Република България.

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (62) keyboard_arrow_right Last Minute (9) keyboard_arrow_right Септемврийски празници (30) keyboard_arrow_right Хотел 3* (22) keyboard_arrow_right Хотел 4* (40) keyboard_arrow_right Хотел 5* (24) keyboard_arrow_right Aлександруполис (6) keyboard_arrow_right Кавала (2) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (23) keyboard_arrow_right о. Евия (3) keyboard_arrow_right о. Закинтос (1) keyboard_arrow_right о. Корфу (2) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (10) keyboard_arrow_right Пелион (1) keyboard_arrow_right Пелопонес (1) keyboard_arrow_right Солун (3) keyboard_arrow_right Халкидики (28) keyboard_arrow_right почивка през Януари (0) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (0) keyboard_arrow_right почивка през Март (0) keyboard_arrow_right почивка през Април (0) keyboard_arrow_right почивка през Май (0) keyboard_arrow_right почивка през Юни (0) keyboard_arrow_right почивка през Юли (27) keyboard_arrow_right почивка през Август (46) keyboard_arrow_right почивка през Септември (46) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (4) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (0) keyboard_arrow_right почивка през Декември (0) keyboard_arrow_right All Inclusive (12) keyboard_arrow_right Екскурзии (4) keyboard_arrow_right Ранни записвания (66)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се