Регистрация в NiamaVreme.bg

Вход с Facebook

Данни за вход

*
*
*

Персонална информация

*
*
*
*
*
*
  * Съгласявам се и приемам Условията за ползване и
Начините на плащане на сайта NiamaVreme.bg
  * Съгласявам се и приемам "Политика за защита на личните данни" на сайта NiamaVreme.bg
  Всички полета, отбелязани с * са задължителни за попълване
 

 

Личната неприкосновеност на клиентите е от особено значение за нас. Взети са необходимите мерки информацията, предоставена на дружеството във връзка с дейността му, да бъде защитена и ползвана само за законосъобразни нужди. Посещавайки този уебсайт, Вие приемате условията за неговото ползване. Тези условия могат да бъдат изменяни/допълвани съобразно нововъведени изисквания, норми и др. и поради тази причина е препоръчително да се запознавате периодично с тях, за да бъдете наясно с нововъведенията.

 

Обръщаме внимание да се запознавате с условията за ползване на други уебсайтове, които посещавате чрез този уебсайт, доколкото техните условия на ползване могат да се различават от настоящите. Ние не носи отговорност за други уебсайтове и съдържащата се на тях информация.

 

Моля внимателно прочетете тези правила за ползването и достъпа до уебсайта. В случай, че не сте съгласни с тях, моля, не ползвайте уебсайта.

Уеб сайтът е собственост и поддържан от Валео Травъл ООД, като тук трябва да се разбират и други субекти, осигуряващи поддръжка, доставка и др. във връзка с уеб сайта.

Информацията на уеб сайта, включително тези условия, може да бъдат променяни/ допълвани от Валео Травъл ООД по всяко време и без предупреждение. Такова изменение ще се извършва с техническа или комерсиална цел. Препоръчително е периодично да се запознавате с тези условия, за да сте наясно с измененията, тъй като ще се счита, че сте съгласни с тях, ако продължавате да посещавате уеб сайта.

Всички оферти и посочини цени на този уеб сайт зависят от конкретната наличност. 

Независимо, че са взети всички мерки, за да бъде гарантирана актуалността на информацията, съдържаща се на този уебсайт, клиентите следва да имат предвид, че "Валео Травъл" ООД си запазва правото да внася изменения в цените и другите условия по всяко време с изключение на регламентираните в нормативен акт.

 

Авторски права

Всички изображения, лога, картинки, снимки, текстове, документи, база данни и друга информация или рекламни материали, публикувани в този Уеб сайт, както и всички софтуерни програми и приложения са собственост на Валео Травъл ООД и/или на неговите партньори и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и на останалото приложимо законодателство. Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на Уеб сайта без изричното разрешение на Валео Травъл ООД и/или на неговите партньори е забранено. Валео Травъл ООД си запазва правото да предприеме съдебни действия срещу подобни нарушения съобразно предвидения от закона ред. 

Вие може да използвате материалите на уеб сайта единствено за Ваше персонално ползване, не за търговски цели. Вие имате право да покажете на компютърен екран, да принтирате материали или да разпространите по електронен път информация от този сайт единствено за гореспоменатите цели и без промяна, добавяне или изтриване. Освен изрично споменатото тук, Вие не може да променяте, модифицирате, размножавате, разпространявате или да използвате комерсиално, която и да е информация от този уеб сайт без предварително разрешение от Валео Травъл ООД.

 

Ограничена отговорност

Този уеб сайт съдържа материали изготвени от трети лица или линкове към други уеб сайтове. Подобни материали са предоставени от трети лица и не са под директния контрол на Валео Травъл ООД и дружеството не може да бъде отговорно по отношение на каквито и да е материали изготвени от трети лица или съдържанието на други уеб сайтове.

 

Валео Травъл ООД не може да гарантира, че:

Достъпът до Уеб сайта ще бъде непрекъснат и безпроблемен по всяко време

Уеб сайтът или сървърът (сървърите), чрез които се осъществява достъпа до него, няма да съдържат вируси или други вредни компоненти

Данните за хотелите или всяка друга информация публикувана на сайта ще бъдат винаги верни и без грешки

 При анулиране на резервация ВалеоТравъл ООД удържа комисионна от 1.5% от върната сума, която отива за покриване на транзакционни разходи

 

Забранено е и използването на Уеб сайта, както лично, така и чрез автоматизирани средства (както са дефинирани по-горе), по начин, който би могъл:

Да доведе до модифициране на която и да било част от Уеб сайта

Да увреди неговата функционалност

Да натовари неговата инфраструктура

Да наруши или да направи опит да наруши нормалното функциониране на Уеб сайта

Да доведе до нарушаване или влошаване на качеството на достъпа на други потребители до Уеб сайта

 

Начини на плащане

 

  • За NiamaVreme.bg

Уеб сайтът NiamaVreme.bg  е собственост на "Валео Травъл" ООД, ЕИК: BG131486487, с адрес: София, ул. Майор Първан Тошев 21-23, тел.:  02/9630909, e-mail адрес: [email protected] . Валео Травъл ООД притежава Удостоверение за регистрация /лиценз/ за Туроператорска и туристическа агентска дейност № 05620

 

  • Предлагани услуги 

Предлаганите в NiamaVreme.bg се предоставят от различни хотели/фирми, които се представят под формата на промоционални или стандартни оферти. В страницата на всяка оферта е обявено описание, период на валидност, цена и условия.

 

  • Ценова политика

Всички обявени цени в NiamaVreme.bg са в български левове. Цените са крайни с включено ДДС.

 

  • Тразакции

Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg, гарантираща сигурността им. NiamaVreme.bg не съхранява номера на банкови карти.

 

  • Поддържани карти:

- Maestro

- Visa

- Visa Electron

- MasterCard

* Моля, извършете плащането в рамките на 15 минути, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

 

  • Други начини за плащане:

- В брой в офиса на NiamaVreme.BG

- Чрез микросметка в ePay.bg

* Моля, извършете плащането в рамките на указания срок, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

- На каса на EasyPay 

- Чрез банкомат

* Моля, извършете плащането в рамките на указания срок, след попълване на резервационната форма, в противен случай резервацията Ви ще бъде автоматично анулирана.

 
  • Информация

Информацията на сайта се публикува директно от хотела или фирмата, която го менажира или продава, съответно за всякаква неточност или липса на информация е отговорен съответния хотел или фирма. 

При отказ от вече закупена услуга, протребителят има право да се откаже при съответните условия за анулация публикувани на NiamaVreme.bg от всеки хотел или Туроператор.

Всеки потребител на сайта е длъжен да попълва точно и коректно данните си при резервация. При установени нарушения, хотелът/ Туроператорът има право да откаже настаняване.

 

  • Актуалност на офертите

Всяка оферта, публикувана на сайта е валидна към съответния момент. Броят на стаите по специалната оферта е ограничен. В случай, че протребител се забави с извършване на плащане по резервацията си, Валео Травъл ООД не носи отговорност за мeждувременното изчерпване на наличните помещения.

 

  • Възстановяване на суми: 

В случай на анулация или друга причина налагаща възстановяване на внесени суми се приспъдат съответните неустойки, описани в Общите условия или в самата Оферта. Всички средства се възстановяват по начина, по който са получени или както следва:

 

Клиентът е внесъл сумата: Сумата се възстановява:
В брой В брой или по банков път
По банков път по банков път
еPay / EasyPay /анулация до 7 дни след внасяне/ на каса на EasyPay/ по сметка на еPay/ дебитна/ кредитна карта
еPay / EasyPay /анулация над 7 дни след внасяне/ по банков път

 

  • Други условия

Всички други условия са посочени в Условията за ползване на NiamaVreme.bg и в условията към конкретната оферта, предмет на покупко-продажбата.

 

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция