Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Нощувка със закуска, обяд, бънджи скок и въжени градина в рая на забавленията - Приключенски Парк Незабравка

Офертата е изтекла или изкупена
Нощувка със закуска, обяд, бънджи скок и въжени градина в рая на забавленията - Приключенски Парк Незабравка
46.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
Стойност: 57.00 лв.
Отстъпка: 19.30 %
Спестяваш: 11.00 лв.
Заявени до момента: 4 бр.
Сподели

Описание

НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА, ОБЯД, БЪНДЖИ СКОК И ВЪЖЕНА ГРАДИНА В РАЯ НА ЗАБАВЛЕНИЯТА – ПРИКЛЮЧЕНСКИ ПАРК НЕЗАБРАВКА – САМО ЗА 46 ЛЕВА НА ЧОВЕК!

Подарете си незабравимо изживяване в Приключенски парк Незабравка, в Габровския Балкан. Насладете се на красивата природа, вкусна храна и екстремни приключения в най-новото място за забавления и спорт в село Поповци, край Габрово. След като се заредите с емоции и адреналин, си починете и релаксирайте в Семеен Хотел Незабравка, който се намира на територията на Парка за забавления.

Семеен хотел Незабравка**
Хотел "Незабравка" представлява триетажна масивна сграда в алпийски стил. Намира се на 4км. от края на Габрово по посока към гр.Севлиево в с. Поповци, на възвишение в борова и брезова гора, с прекрасен изглед.

Хотелски комплекс "НЕЗАБРАВКА" - Блаженство за душата и портфейла!

Потопете се в романтичната и уютна атмосфера на хотел Незабравка, разположен в сърцето на Предбалкана, само на няколко километра от центъра на Габрово. Тук ще намерите перфектни условия за семейна почивка или празник, сватбено тържество, фирмено парти или бизнес събитие, командировка или просто бягство от ежедневието в компанията на любим човек!

Главният готвач на ресторанта има дългогодишен професионален опит в кулинарното изкуство, ръководил е кухните на редица популярни заведения в столицата, неговите готварски умения са очаровали мнозина известни личности! Кулинарните му творби са истинска наслада за всички сетива – красиво подредени, ароматни и вкусни ястия, които ще ви връщат при нас отново и отново...

В менюто ще намерите стандартни и нестандартни салати, съобразени и с най-изтънчения вкус, разнообразни супи и предястия, рибни и месни специалитети, овкусени с домашно приготвени сосове и поднесени с вкусна гарнитура, морски деликатеси, прясно изпечени хлебчета, разбит хайвер и маслинов пастет!

Избирайте от богатото и разнообразно меню на ресторант Незабравка и задължително опитайте някой от фантастичните десерти, приготвени на място с много любов и въображение!
А какво е едно истинско кулинарно изживяване без чаша ароматно вино? Ресторант Незабравка предлага богато разнообразие от качествени вина, достойни за всеки вкус и джоб, а прясно приготвената жива бира се слави с отличните си вкусови качества!
Пълноценната почивка е гарантирана, а цените в хотелски комплекс Незабравка - повече от неустоими...


Хотелът разполага с леглова база от 50 места, разпределени в 24 съвременно обзаведени стаи с всички необходими удобства – самостоятелен санитарен възел, сателитна TV, мини бар, сешоар, телефон и интернет. Изборът за настаняване е разнообразен - в единична, двойна, тройна стая, делукс стая или студио. Всяка стая е с различен интериор и разполага с пожароизвестителна система и индивидуално регулируема централна климатизация. Възможност за допълнително легло. Закуската е на шведска маса.
 

Приключенски парк Незабравка предлага предизвикателство за всеки вкус и възраст:

• Пейнтбол мания - Пейнтбол зоната в Парк Незабравка е изградена на горски терен, който наподобява истинска военна зона, с множество окопи и автентични укрепления, които допринасят за реалистичното усещане и емоция на играта. Облечен в камуфлаж, с каска и заредена пушка в ръка, всеки участник ще има възможността да се наслади на играта, разчитайки на собствените си умения и подкрепата на съотборниците си. Пейнтболът е популярна игра, любима на деца и възрастни в цял свят, защото предоставя забавление в реални условия сред природата, развива стратегическото мислене и сплотява участниците в постигането на крайната цел!


• Въжена градина за големи в два кръга – Екстремно преживяване за търсачите на силни усещания! Средната височина на въжената градина е 6 метра, а всички елементи са така подбрани, че всяка следваща стъпка е истинско предизвикателство! Преминаването по двата кръга е напълно безопасно, със специализирана екипировка и инструктаж. И двата кръга завършват с подобаващ финал – въжен тролей за незабравима емоция.


• Въжена градина за деца – Незабравимо приключение в два кръга, на средна височина от 80 см., подходящо за деца, високи до 1,40 м. Всички елементи на въжената градина са умело подбрани, не само за да носят забавление, но и за да стимулират ключови умения у децата – равновесие, сръчност, увереност в собствените сили. Преминаването по двата кръга става с обезопасяваща екипировка и инструктор. Приключението завършва със спускане по детския въжен тролей.


• Голямо бънджи HIGH JUMP – Впечатляващо изстрелване на височина до 18 метра. Носи усещане за силно ускорение и чувство на несравнима безтегловност в най-високата точка на изстрелването. Следва вълнуващо свободно падане при спускане, което повишата адреналина и емоцията на макс!
Атракционът е сертифициран по европейски стандарт и отговаря на всички изисквания за безопасност.


• АТВ за възрастни – За любителите на високите скорости Парк Незабравка предлага 2 броя АТВ-та и едночасово рали по пресечен терен с инструктор.


• АТВ, Мото крос за деца – 5 електрически и 5 бензинови АТВ-та и 2 детски мотора.


• Атракции за децата – Обособен детски кът с професионален аниматор, играчки и съоръжения; весели клатушки, надуваем замък, малък и голям батут, радио-управляеми колички, детски триколки!


• Горска сцена - Горската сцена в Парк Незабравка е свободна зона за всякакви мероприятия с образователен, културен и спортен характер. Предоставя се за провеждане на фестивали, концерти, конференции и семинари. Парк Незабравка приветства всички таланти, знайни и незнайни, които желаят да се изявят на Горската под звездите! Мястото съчетава в себе си практичността на летен театър с красотата и спокойствието на природата, сред която е изградено, без да влияе по какъвто и да е начин на флората и фауната в района.


• За любителите на лятното кино – всяка вечер безплатни прожекции! Детско кино от 20:30 до 21:30 часа и игрални филми за възрастни от 21:30 до 23:30 часа! За феновете на спорта – безплатни прожекции на всички големи спортни мероприятия – футбол, волейбол и други.

• За ценителите на кулинарните изкушения – Парк Незабравка предлага вкусно барбекю в ресторант Горски кът!

• За всички купонджии – Организация на весели детски партита, рождени дни, сватбени тържества, семейни празници, тиймбилдинг активности, дискотеки на открито, концерти и много други! 

След закупуване на ваучер, моля уточнете дните на вашия престой на телефон: 0879 353 677

Валидност на офертата

офертата е валидна за следния период: от 05.09.2013 до 30.10.2013

Цената включва

Ваучерът е на човек и включва:

  •  1 нощувка в двойна стая
  •  1 закуска
  • Скок с бънджи на височина 18 метра.
  • Обяд (пържола, кюфте, кебапче, пържени картофи, безалкохолно)
  • Ползване на въжена градина.
  • Ползване на безплатен паркинг и WI-FI интернет

Бонус:

  •  Безплатна прожекция на филми в лятното кино – детски анимационни филми от 20:30 часа, игрални филми от 21:30 часа.

 

Местоположение на офертата

Местоположение

България , с. Поповци, Габрово

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Категории на офертата

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (97) keyboard_arrow_right Last Minute (7) keyboard_arrow_right Хотел 3* (30) keyboard_arrow_right Хотел 4* (61) keyboard_arrow_right Хотел 5* (30) keyboard_arrow_right Aлександруполис (2) keyboard_arrow_right Кавала (4) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (35) keyboard_arrow_right о. Евия (2) keyboard_arrow_right о. Закинтос (1) keyboard_arrow_right о. Корфу (0) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (5) keyboard_arrow_right Пелион (2) keyboard_arrow_right Пелопонес (4) keyboard_arrow_right Солун (1) keyboard_arrow_right Халкидики (57) keyboard_arrow_right почивка през Януари (0) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (0) keyboard_arrow_right почивка през Март (0) keyboard_arrow_right почивка през Април (1) keyboard_arrow_right почивка през Май (42) keyboard_arrow_right почивка през Юни (56) keyboard_arrow_right почивка през Юли (25) keyboard_arrow_right почивка през Август (23) keyboard_arrow_right почивка през Септември (14) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (1) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (0) keyboard_arrow_right почивка през Декември (0) keyboard_arrow_right All Inclusive (26) keyboard_arrow_right Екскурзии (8) keyboard_arrow_right Великден (4) keyboard_arrow_right Ранни записвания (109)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се