Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Адриатически круиз – Италия, Хърватия, Черна гора и Гърция с MSC Opera! 10 дни / 9 нощувки, самолетни билети и трансфери!

Адриатически круиз – Италия, Хърватия, Черна гора и Гърция с MSC Opera! 10 дни / 9 нощувки, самолетни билети и трансфери!
2755.00 лв.

Плащаш сега: 830.00 лв.

Доплащаш: 1925.00 лв.

Купи сега
ТОП ЦЕНА !!!
Заявени до момента: 2 бр.
Сподели

Описание

Насладете се на една вълшебна адриатическа приказка на борда на MSC Opera!

Инспириран от италианската класическа музика, корабът разполага с 13 дека, носещи имена на известни опери като Аида, Отело, Риголето и Травиата. Каютите са 1075, което осигурява на гостите спокойно и уютно пътуване.

Голям избор от места за хранене и забавления: Два основни ресторанта L`Approdo и La Caravela и бюфет, включени в цената на круиза, грил, пица и паста бар.

Няколко бара – Aroma coffee bar, Cotton club, La Cabala пиано бар, Piazza di Spagna, Sottovento pub, Витамин бар, сладоледен бар, бар на басейна.

Театър Dell`Opera, в който се представя различна шоу програма всяка вечер, шопинг галерия с модни бутици и безмитни магазини, дискотека, интернет кафе, библиотека, зала за карти, казино с игрални маси и слот машини, фото студио.

Спорт и СПА: Ауреа Спа с масажи и козметични процедури, фризьор и маникюр, солариум, парна баня. Спортен център с фитнес с оборудване от Technogym, мини голф, 2 басейна, джакузи.

Зона за деца и младежи: Клуб за най-малките до 3 години в сътрудничество с Chicco; Мини клуб от 3 до 11 години с игри от LEGO; Клубове за тийнейджъри до 17г. с видео игри и спортна зона

Стаи: Суити, каюти с балкон, каюти с прозорец /не се отваря/, вътрешни каюти, каюти за инвалиди. Всички със сателитна ТВ, телефон, сейф, сешоар, климатик, минибар, интернет и рум сървиз срещу заплащане. Повечето разполагат с диван, който се превръща в трето легло или 2 легла едно над друго за настаняване на 2 деца.

Програма:

1 ден /09.04.2025/
Полет София – Рим /18.00 – 18.55/ и Рим – Бари /21.50 – 22.55/. Трансфер и настаняване в хотел.

2 ден /10.04.2025/ Бари, Италия
По желание – посещение на Алберобело, градче в областта Апулия, която образува върха на петата на италианския ботуш. Благодарение на характерните си кръгли каменни къщи без хоросан с конусовидни покриви, известни като „трули“, през 1996 г. градът е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство. Екскурзията ни включва разходка с екскурзовод по възхитителните улички на това необичайно селище. Ще видим и църквата Свети Антонио, единствената църква „трули“ в света.

3 ден /11.04.2025/ Бари, Италия
След закуска ще разгледаме Бари. Ще тръгнем от историческия квартал Бари Векия, известен със средновековната си архитектура. Ще видим базиликата на Свети Никола, светецът покровител на града. Издигната в края на 11 век, тя се превръща в място за поклонение в продължение на хилядолетие. После ще се отправим към круизния терминал, за да се настаним на кораба. Отплаваме в 17.00ч.

4 ден /12.04.2025/ Задар, Хърватска
Престой в Задар от 09.00 до 18.00ч. Може да останете в Задар и да се разходите из уличките на стария град и да посетите някоя от красивите църкви, останали от различни исторически епохи. По желание - екскурзия до най-известния национален парк на Хърватска – Плитвички езера. Паркът е дом на общо 16 каскадни басейни, свързани с водопади. Самите езера са известни с постоянно променящи се цветове, вариращи от лазурно и зелено до сиво и синьо, докато околният пейзаж се отличава с гъсти букови, смърчови и елхови гори. Паркът е включен в листата на ЮНЕСКО.

5 ден /13.04.2025/ Венеция, Италия
Престой във Венеция – Маргера от 07.00 до 18.00ч.
По желание – разходка из Венеция. За да стигнем площад Сан Марко, центърът на Венеция, ще вземем корабче от Маргера. Пристигайки ни очаква пешеходна разходка из един от най-романтичните градове в света. Ще видим моста Риалто, моста на въздишките, площад Сан Марко с Катедралата и двореца на Дожите /отвън/. После ще имаме свободно време, за да открием сами скритите съкровища на града. Ще се върнем с корабче до Маргера, където е спрял нашият круизен кораб.

6 ден /14.04.2025/ на вода
Един спокоен ден на борда, за да се насладим на нашия круиз. Възползвайте се от предложенията на СПА центъра и магазините, очакват ви басейна и шезлонгите на откритата палуба.

7 ден /15.04.2025/ Дубровник, Хърватска
Престой от 07.00 до 19.00ч.
По желание – екскурзия из Стария град на Дубровник. Ще се качим на автобус, за да стигнем Стария град, който ще обиколим пеша. Тук ще видим главната порта, старата аптека, двореца Спонца, където са се секли монетите на Дубровнишката Република, паметника на Гундулич, Францисканския манастир, който бил извън града, но заради множеството войни се наложило да бъде преместен вътре през 1317 г., Доминиканския манастир от 1301 г., превърнат в музей на средновековното изкуството, църквата на Спасителя, която единствена оцелява след голямото земетресение от 1667 г.

8 ден /16.04.2025/ о.Корфу, Гърция
Престой от 09.00 до 18.00ч.
Корфу е един от най-очарователните гръцки острови. По желание – разходка из стария град на столицата Керкира с красиви ренесансови, барокови и класически сгради. Ще спрем на площад Спианада, обграден от красиви френски здания от 19 век. Ще преминем през галерията с арките Листон, където местната аристокрация е обичала да се разхожда. Ще видим някои от старите църкви, преди да се отправим към градините на двореца Ахилион, построен от австрийската императрица Сиси и вдъхновен от древногръцкия герой Ахил, от където произлиза и името му.

9 ден /17.04.2025/ Котор, Черна гора
Престой от 08.00 до 18.00ч.
По желание – посещение на две градчета, разположени на красивия Которски залив.
Първо ще посетим елегантния Пераст, който е изградил богатството си върху морската търговия. Градът е значим пример за бароковата архитектура на черногорското крайбрежие и има множество останки от пищни дворци и къщи. Днес Пераст е малко градче само с една главна улица, но там има 16 църкви и 17 благороднически къщи. Повечето от тях днес са само енигматични руини, потънали в храсти от бугенвилия и диви смокини, носещи меланхоличен спомен от времето, когато това е бил богат и преуспяващ град. Пераст наподобява късче от Венеция, което сякаш е доплавало и хвърлило котва в Которския залив. Кратка разходка с лодка ще ни отведе до изкуствен остров в средата на красивия залив Бока, където ще посетим църквата Дева Мария на скалата.
После ще разгледаме Котор, чийто стар град е едно от най-добре запазените исторически селища в този район. Асиметричната структура на тесните улици и площади, съчетана с многото средновековни паметници, включват града в листата на ЮНЕСКО. Ще се разходим из стария център, край малките площади, Морската порта, катедралата Свети Трифон и часовниковата кула от 17 век.

10 ден /18.04.2025/
Пристигаме в Бари в 07.00 ч. Освобождаваме кораба и се отправяме към летището за полет Бари – Рим /11.20 – 12.30/ и Рим – София /14.25 – 17.10/.
 

Условия по офертата

Ваучерът е валиден за един възрастен, настанен във вътрешна каюта Бела. Минимално настаняване - 2-ма възрастни. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. При поискване от страна на потребителя, туроператорът ще предостави точна информация дали пътуването е подходящо с оглед на потребностите на пътуващия.

  • Резервации се правят само след като сте заплатили ваучерите си и сте изпратили данни на пътуващите.

Ако предпочитате настаняване в друг период, моля свържете се с нас на тел. 02/ 963 09 09 за актуална цена.


Медицински и здравни изисквания: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуване до страните по маршрута.

Паспортен и визов режим: За пътуването е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България или валидна лична карта. Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.


Условия за резервации:

Депозит 30%, дължими при резервация
Доплащане 60 дни преди тръгване

Условия за анулации:

До 48 часа от потвърждаване на резервация – 100 лв / човек
От 3 ден на потвърждаване на резервация – 15%, освен в случаите когато има издаден самолетен, круизен, фериботен билет.
От 5-я месец преди датата на тръгване - 25% от общата сума на пътуването, освен в случаите когато има издаден самолетен, круизен, фериботен билет.
От 4-я месец преди датата тръгване – 50% от общата сума на пътуването, освен в случаите когато има издаден самолетен, круизен, фериботен билет.
От 3-я месец преди датата на тръгване – 75% от общата сума на пътуването
От 2-я месец преди датата на тръгване - 99 % от общата сума на пътуването

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 25 човека;

Срок за уведомяване при несъбран минимум – 20 дни;

* Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

Валидност на офертата

09.04 - 18.04.2025

Цената включва

  • Самолетни билети с вкл. летищни такси, 23 кг чекиран багаж и 7 кг ръчен с Италиански авиолинии;
  • Трансфери летище – хотел – кораб – летище;
  • 2 нощувки с 2 закуски в хотел 3* в Бари;
  • Панорамна обиколка на Бари;
  • 7 нощувки на борда на круизен кораб MSC Opera с настаняване във вътрешна каюта Бела (Каютите Бела са най-ниската категория и могат да бъдат на всяка палуба. Вътрешните каюти нямат прозорец)
  • Пълен пансион на борда – 7 закуски, 7 обяда, следобеден снак, 7 вечери в основния ресторант и бюфета;
  • Наливна вода, кафе, чай и сокове на закуска;
  • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж;
  • Участие в игри, състезания, тематични партита;
  • Жива музика, шоу програми, анимация;
  • Пристанищни такси;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на Евроинс за лица до 64г.;
  • Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва

  • Напитки.
  • Допълнителни екскурзии на брега.
  • Сервизно обслужване на кораба – 12 евро на възрастен на ден, 6 евро на дете до 11.99г. – (заплаща се от България, задължително);
  • Рум сървиз, услуги в СПА центъра, масажи, фризьор, маникюр.
  • Атракции и услуги: казино, магазини, фотограф, интернет, др.
  • Евентуална горивна такса.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 65 до 74 г. – 15 лв.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 75 до 85 г. – 40 лв.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (препоръчваме сключване)
  • Избор на седалка в самолета (авиокомпаниите ги разпределят на случаен принцип) – цена на запитване

Доплащания

  • Доплащане за настаняване във вътрешна каюта (без прозорец) на 7-10 палуба - 135 лв / човек
  • Доплащане за настаняване в каюта Бела с прозорец (каютите с прозорец Бела не винаги имат гарантиран пълен изглед; Прозорците не се отварят) - 305 лв / човек
  • Доплащане за настаняване в каюта с прозорец на 7-10 палуба - 540 лв / човек
  • Доплащане за настаняване в каюта с балкон - 990 лв / човек

  • Доплащане за дете от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни във вътрешна каюта Бела - 2215 лв.
  • Доплащане за дете от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни във вътрешна каюта на 7-10 палуба - 2265 лв
  • Доплащане за дете от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни в каюта Бела с прозорец - 2335 лв
  • Доплащане за дете от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни в каюта с прозорец на 7-10 палуба - 2415 лв
  • Доплащане за дете от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни в каюта с балкон - 2605 лв
  • Доплащане за 3-ти възрастен, настанен във вътрешна каюта Бела - 2360 лв.
  • Доплащане за 3-ти възрастен, настанен във вътрешна каюта на 7-10 палуба - 2420 лв
  • Доплащане за 3-ти възрастен, настанен в каюта Бела с прозорец - 2490 лв
  • Доплащане за 3-ти възрастен, настанен в каюта с прозорец на 7-10 палуба - 2660 лв
  • Доплащане за 3-ти възрастен, настанен в каюта с балкон - 2900 лв

  • Екскурзия до Алберобело – 130 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Алберобело – 95 лв. / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до Плитвички езера – 225 лв. / възрастен (Екскурзията включва продължително ходене по неравен терен, носете подходящи обувки)
  • Екскурзия до Плитвички езера –165 лв. / дете до 11.99г. (Екскурзията включва продължително ходене по неравен терен, носете подходящи обувки)
  • Екскурзия до Венеция (трансфер с корабче и пешеходна обиколка) – 85 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Венеция (трансфер с корабче и пешеходна обиколка) – 65 лв / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до Дубровник (пешеходна обиколка и трансфер до стария град) – 110 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Дубровник (пешеходна обиколка и трансфер до стария град) – 75 лв / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до о.Корфу – 85 лв./ възрастен
  • Екскурзия до о.Корфу – 60 лв. / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до Котор и Пераст – 115 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Котор и Пераст – 80 лв. / дете до 11.99г.

Допълнителни услуги

Моля имайте предвид, че корекции в броя и вида на допълнителните услуги могат да се извършват единствено преди поръчката да бъде заплатена.

Наименование Цена

Доплащане

за сервизно обслужване на кораба за 1 възрастен (задължително доплащане)

165.00 лв.

Доплащане

за сервизно обслужване на кораба за дете от 0 до 11.99г. (задължително доплащане)

82.00 лв.

Доплащане

за настаняване във вътрешна каюта (без прозорец) на 7-10 палуба за 1 възрастен

135.00 лв.

Доплащане

за настаняване в каюта Бела с прозорец за 1 възрастен

305.00 лв.

Доплащане

за настаняване в каюта с прозорец на 7-10 палуба за 1 възрастен

540.00 лв.

Доплащане

за настаняване в каюта с балкон за 1 възрастен

990.00 лв.

1-во дете

от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни във вътрешна каюта Бела

2215.00 лв.

1-во дете

от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни във вътрешна каюта на 7-10 палуба

2265.00 лв.

1-во дете

от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни в каюта Бела с прозорец

2335.00 лв.

1-во дете

от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни в каюта с прозорец на 7-10 палуба

2415.00 лв.

1-во дете

от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни в каюта с балкон

2605.00 лв.

3-ти възрастен

настанен във вътрешна каюта Бела

2360.00 лв.

3-ти възрастен

настанен във вътрешна каюта на 7-10 палуба

2420.00 лв.

3-ти възрастен

настанен в каюта Бела с прозорец

2490.00 лв.

3-ти възрастен

настанен в каюта с прозорец на 7-10 палуба

2660.00 лв.

3-ти възрастен

настанен в каюта с балкон

2900.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Алберобело за 1 възрастен

Прочети повече

130.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Алберобело за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

95.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Плитвички езера за 1 възрастен

Прочети повече

225.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Плитвички езера за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

165.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Венеция за 1 възрастен

Прочети повече

85.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Венеция за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

65.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Дубровник за 1 възрастен

Прочети повече

110.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Дубровник за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

75.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до о.Корфу за 1 възрастен

Прочети повече

85.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до о.Корфу за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

60.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Котор и Пераст за 1 възрастен

Прочети повече

115.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Котор и Пераст за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

80.00 лв.

Доплащане

за медицинска застраховка за лица от 65 до 74г.

15.00 лв.

Доплащане

за медицинска застраховка за лица от 75 до 85г.

40.00 лв.

Желая да получа ценова оферта за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване"

Застраховка "Отмяна на пътуване" е доброволна и се сключва срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.

Цената на застраховката се изчислява в зависимост от платената цена за пътуването, времето, оставащо до началото на пътуването, приложимите завишения в зависимост от възрастта на застрахования и други съществени за оценката на риска обстоятелства.

0.00 лв.

Местоположение на офертата

Местоположение

Италия

Уебсайт:
https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-opera

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Купи сега

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Нова Година в Гърция (0) keyboard_arrow_right Коледа (1) keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (32) keyboard_arrow_right Last Minute (16) keyboard_arrow_right Септемврийски празници (19) keyboard_arrow_right Хотел 3* (22) keyboard_arrow_right Хотел 4* (21) keyboard_arrow_right Хотел 5* (19) keyboard_arrow_right Aлександруполис (0) keyboard_arrow_right Кавала (0) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (5) keyboard_arrow_right о. Евия (1) keyboard_arrow_right о. Закинтос (0) keyboard_arrow_right о. Корфу (0) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (7) keyboard_arrow_right Пелион (0) keyboard_arrow_right Пелопонес (0) keyboard_arrow_right Солун (0) keyboard_arrow_right Халкидики (31) keyboard_arrow_right почивка през Януари (5) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (4) keyboard_arrow_right почивка през Март (6) keyboard_arrow_right почивка през Април (2) keyboard_arrow_right почивка през Май (6) keyboard_arrow_right почивка през Юни (7) keyboard_arrow_right почивка през Юли (5) keyboard_arrow_right почивка през Август (5) keyboard_arrow_right почивка през Септември (27) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (11) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (9) keyboard_arrow_right почивка през Декември (12) keyboard_arrow_right All Inclusive (2) keyboard_arrow_right Екскурзии (14) keyboard_arrow_right Круизи (3) keyboard_arrow_right Ранни записвания (33)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се