Слънчев Ден

Ако искате да останете насаме със слънцето и морето, без да се лишавате от лукса на цивилизацията - Вашето място за спокойна почивка е комплексът Слънчев ден над Свети Константин. Тук можете да събирате тен на невероятния плаж с фин златен пясък. Той е един от 12-те европейски плажове, които са носители на престижна екологична награда след ежегодни задълбочени проучвания на показателите вода, въздух и пясък. Комплексът получава приза от 1996 г. досега.

В Слънчев ден има четири луксозни хотела, издигнати на метри от морето. Комплексът се простира върху 150 декара сред китна горска свежест. В хотелите могат да почиват едновременно 1150 гости. Те могат да избират дали да събират тен край разкошните басейни или директно в чистата морска вода. Около изкуствените водни площи има множество кипариси и лампи.

В комплекса има аптека, дискотека, сейфове, магазини, обменни бюра, фотоцентър, детски площадки. Почиващите в курорта могат да играят плажен волейбол, билярд и да се подложат на балнеолечение с топла минерална вода, лечебна кал, кинезитерапия. За най-претенциозните има и различни видове вани - перлена, минерална с билки и натурални етерични масла, както и сауна.

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция