Как да си резервирам стая?

Това е много лесно и бързо!

 • 1. Първо е необходимо да изберете хотел. Използвайте търсачката, намираща се в горната лява част на сайта. Като резултат от търсенето ще излезнат само хотели със свободни стаи за избрания период. За да разгледате подробно хотелите, кликнете върху снимката или името на хотела.

 

 • 2. Натиснете бутон "Запази" и попълнете формуляра, изберете начина на плащане и след това кликнете върху "Продължи".

 

 • 3. Прегледайте данните по резервацията, които сте попълнили. Ако сте допуснали грешка, я поправете. Кликнете върху "Продължи".

 

 • 4. Платете Вашата резервация: 

  • ​С кредитна карта: до 15 минути. (Ако не заплатите в този срок, резервацията Ви ще бъде анулирана автоматично.)

  • С дебитна карта:  до 15 минути. (Ако не заплатите в този срок, резервацията Ви ще бъде анулирана автоматично.)

  • ​В брой в офиса на NiamaVreme.BG: до 2 часа. (Ако не заплатите в този срок, резервацията Ви ще бъде анулирана автоматично.)

  • През банкоматдо 5 часа. (Ако не заплатите в този срок, резервацията Ви ще бъде анулирана автоматично.)

  • На каса на EasyPay:  до 5 часа. (Ако не заплатите в този срок, резервацията Ви ще бъде анулирана автоматично.)

 • 5. След като резервацията бъде платена, вие ще получите линк за изтегляне на ваучер на вашия e-mail адрес.

 • 6. Разпечатайте ваучера и го представете на рецепция при настаняване. 

 

* Не е необходимо да се обаждате в хотела, за да потвърдите резервацията си!

Веднага след като заплатите резервацията си, хотелът получава информация за Вашата резервация. 


Как да използвам моя код за отстъпка?

 • 1. Първо е необходимо да изберете хотел. Използвайте търсачката, намираща се в горната лява част на сайта. Като резултат от търсенето ще излезнат само хотели със свободни стаи за избрания период. За да разгледате подробно хотелите, кликнете върху снимката или името на хотела.

 

 • 2. Натиснете бутон "Запази" и попълнете формуляра, изберете начина на плащане и след това кликнете върху "Продължи".

 

 • 3. В полето "Цена" впишете Вашия уникален код за отстъпка, след което кликнете отново на "Продължи".

 

* Забележка: Кодът за намаление може да се използва еднократно!

 


 

 • Как работи?
Всички сме изпадали в ситуация, в която решаваме буквално  в последния момент да организираме почивка през уикенда или кратко пътуване, но задачата се оказва нелека – от избора на дестинация, през проверката за свободни места до сравнението на цените и условията във всеки от хотелите.  Вече има решение – www.NiamaVreme.bg.
 
Сайтът е единствен по рода си в България и предлага решение за всеки, на който му се налага да организира пътуване в последния момент. Сайтът обединява промоционалните оферти на хотелите в България, а  намаленията за момента достигат до 60% от редовните цени на хотелите.
 
Резервация можете да направите, както за довечера, така и за след 6 месеца, например. И в двата случая получавате отстъпка.  Навигацията е лесна и само с няколко клика, резервирате, заплащате и получавате ваучер - документ, с който се настанявате в хотела.
 
Нашата цел е съберем на едно място добрите места за почивка, предлагащи атрактивни цени, за да можете Вие - потребителите на сайта да изберете и резервирате кратка почивка или уикенд с минимално услилия и при изгодни условия.
 
Нашият сайт спестява усилия, време и пари. 

 

www.NiamaVreme.bg е единствения сайт, който позволява на хотелите в България да продават свободните си стаи в последната минута, в реално време, а на потребителите да се възползват от възможността да спестят от до 75% цената на нощувката. 

 
Тъй като целта на хотелите е да продадат максимален брой помещения, те често намаляват цената на нощувката в последния момент. На база дългогодишните ни партньорства с хотелите ние създадохме интернет платформа, в  която те публикуват информация за промоции в последната минута.

 

 • Търсене на хотел
В случай, че вече сте избрали своята дестинация – попълнете дата, брой нощувки и тип стая в секцията търсене (позиционирана вляво на началната страница), последвани от “търси”. 
 
Ако искате да се възползвате от ниски цени, а дестинацията не е от особено значение за Вас, изберете бутон “ВСИЧКИ ОФЕРТИ” от основното меню.
 
За Ваше улеснение най-новите оферти са публикувани на заглавната ни страница.
 
На хотелите с най-добри отзиви сме отредили централно място на заглавната страница, презентирайки ги с голяма снимка.

 

 • Резервация на хотел
След като сте решили къде искате да отседнете, просто изберете броя на помещенията, които искате да резервирате и попълнете полетата с необходимата информация. Ако имате специални изисквания (висок/ нисък етаж, късно освобождаване или ранно настаняване и др., моля отбележете ги в полето “забележки”, тази информация ще бъде изпратена до хотела и при възможност ще бъде изпълнена на място)
 
Следващата стъпка е плащане. В зависимост от броя на дните до първата резервирана от нощувка имате възможност да извършите плащане чрез дебитна/ кредитна карта или чрез epay.
 
ВАЖНО! След като резервирате е необходимо да извършите плащане на резервацията в рамките на 15 минути. В случай, че не направите плащането в този срок, резервацията Ви автоматично ще бъде анулирана.
 
Най-добрият начин да заплатите резервацията си е онлайн, чрез дебитна или кредитна карта  – системата ни е напълно защитена и сертифицирана, това Ви позолява да извършвате плащания безопасно.
 
След като извършитe онлайн плащане, в рамките на няколко минути ще получите автоматично потвърждениe и ваучер на въведения от Вас e-mail.  В случай, че не получите такъв e-mail, моля свържете се с нас чрез [email protected] или на телефон 088 88 77 549.
 
Ако изберете плащане но банков път, ще получите потвърждение и ваучер на въведения от Вас e-mail, веднага след като обработим плащанията.
 
В случай, че желаете да платите в брой - заповядайте в нашия офис, където заедно с наш оператор ще можете да резервирате желаното помещение в избрания от Вас хотел.
 
* Препоръчваме Ви да резервирате и плащате онлайн, тъй като свободните помещения са ограничен брой и офертите са валидни до изчерпването им.

 

 • Документ за настаняване
След като извършите плащане ще получите автоматичен e-mail с потвърждение на резервацията и ваучер. Ваучерът е документът, който ще Ви е необходим при настаняване на рецепция, в него са описани името, адреса и телефона на хотела, услугите, за които сте заплатили, имената Ви, вид на резервираната стая, хранене и продължителност на престоя и допълнителни услуги, включени в цената. 

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция