Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Akrathos Beach Hotel

Гърция, Ouranoupolis Peripheral Road, Ouranoupoli, 63075

Akrathos Beach Hotel
7.91 Отличен
22 отзива
86.4 % препоръчват хотела

Мнение от Мария Д.:

Храната не беше лоша като цяло, но имаше много повече паста за сметка на рибата и зеленчуците, които са традиционни за този край. Плодове почти нямаше. На обед не се сервира десерт, нямам идея защо! Закуската е най-обилна и вкусна.

Сподели

Описание

Хотелът се намира на третия ръкав на п-в Халкидики - Атон, на 2 км от курортното селище Урануполи и на 90 м от брега на морето и великолепния пясъчен плаж. Хотелът е построен в стила на атонските манастири. Състои се няколко двуетажни и триетажни сгради.

Akrathos Beach Hotel 4* е поел грижата за изхранването на своите посетители по всяко време. Старанието на главния готвач, подбраните по качество храни, изборът на вкусове и рецепти – всичко това се променя според сезона и пресните суровини. Храните, които изпълват платата са от средиземноморската, гръцката и интернационалната кухня.

Akrathos Beach Hotel 4* предлага най-добрата брегова ивица в околността – Камбуди. С пясък и дървета, „обърнат” към Амуляни и островчетата, плажът отразява кристалните води в синьо със зелени разцветки – заслужено спечелил международното отличие „Синьо знаме”. 

Активни оферти

За съжаление в момента няма активни оферти.

Моля попълнете формуляра по-долу, за да ви изготвим персонална оферта.

Вашите данни

*
*

Престой и туристи

*
*
*

Забележки

* Код за сигурност
Регистърът (главни или малки букви) няма значение, просто въведете символите
 

Търси хотели

X
X
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се