Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Adamello Hotel

Италия, Via Nazionale 22, 38020 Passo del Tonale, Italy

Adamello Hotel
Сподели

Описание

Хотел Adamello 3* се намира на 300 метра от центъра на зимния курорт Пасо Тонале, Италиански Алпи, отличаващ се с дълъг ски сезон, благодарение на глетчера Пресена, в чието подножие е разположен. Ски зоната предлага писти с обща дължина около 100км. - 5 писти за начинаещи, 35 писти за средно напреднали и 7 за опитни скиори. Ски пистите се обслужват от 28 лифта, които свързват ски зоната на Пасо Тонале с пистите на курорта Понте ди Леньо.

Хотел Adamello 3* разполага с 42 просторни и уютни стаи и 8 апартамента. Помещенията са декорирани в алпийски и тиролски стил и разполагат с телевизор, телефон, сейф и сешоар.

В ресторанта на хотела можете да се насладите на традиционни италиански ястия и богата селекция от отбрани вина, докато се любувате на чудесния панорамен изглед към долината и заснежените планински върхове.

След цял ден, прекаран на ски пистите, барът на хотела е идеалното място, на което да се отпуснете в уютна атмосфера и да се насладите на лека закуска, топла напитка, коктейл или аперитив.

За най-малките гости на хотела е обособена специална зона за игри и забавления за деца от 3 до 10 годишна възраст.

Курортът Пасо Тонале e лесно достъпен от редица летища, най-близките, от които са тези в Болцано (110км.) и Бергамо (130км.).

Търси хотели

X
X
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се