Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Един ден в Приключенски парк Незабравка - Забавления за всеки вкус и възраст

Офертата е изтекла или изкупена
Един ден в Приключенски парк Незабравка - Забавления за всеки вкус и възраст
26.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
Стойност: 32.00 лв.
Отстъпка: 18.75 %
Спестяваш: 6.00 лв.
Заявени до момента: 10 бр.
Сподели

Описание

ЕДИН ДЕН В ПРИКЛЮЧЕНСКИ ПАРК НЕЗАБРАВКА – ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ВКУС И ВЪЗРАСТ- САМО ЗА 26 ЛЕВА НА ЧОВЕК!

Подарете си незабравимо изживяване в Приключенски парк Незабравка, в Габровския Балкан. Насладете се на красивата природа, вкусна храна и екстремни приключения в най-новото място за забавления и спорт в село Поповци, край Габрово. След като се заредите с емоции и адреналин, си починете и релаксирайте в Семеен Хотел Незабравка, който се намира на територията на Парка за забавления.

Мисията на парка е да припомни на малките и пораснали деца, че игрите и забавленията съществуват не само във виртуалния свят и компютрите, да им докаже, че сред природата винаги е по-весело, истинско и здравословно.

Приключенски парк Незабравка предлага предизвикателство за всеки вкус и възраст:

Пейнтбол мания - Пейнтбол зоната в Парк Незабравка е изградена на горски терен, който наподобява истинска военна зона, с множество окопи и автентични укрепления, които допринасят за реалистичното усещане и емоция на играта. Облечен в камуфлаж, с каска и заредена пушка в ръка, всеки участник ще има възможността да се наслади на играта, разчитайки на собствените си умения и подкрепата на съотборниците си. Пейнтболът е популярна игра, любима на деца и възрастни в цял свят, защото предоставя забавление в реални условия сред природата, развива стратегическото мислене и сплотява участниците в постигането на крайната цел!


Въжена градина за големи в два кръга – Екстремно преживяване за търсачите на силни усещания! Средната височина на въжената градина е 6 метра, а всички елементи са така подбрани, че всяка следваща стъпка е истинско предизвикателство! Преминаването по двата кръга е напълно безопасно, със специализирана екипировка и инструктаж. И двата кръга завършват с подобаващ финал – въжен тролей за незабравима емоция.


• Въжена градина за деца – Незабравимо приключение в два кръга, на средна височина от 80 см., подходящо за деца, високи до 1,40 м. Всички елементи на въжената градина са умело подбрани, не само за да носят забавление, но и за да стимулират ключови умения у децата – равновесие, сръчност, увереност в собствените сили. Преминаването по двата кръга става с обезопасяваща екипировка и инструктор. Приключението завършва със спускане по детския въжен тролей.


• Голямо бънджи HIGH JUMP – Впечатляващо изстрелване на височина до 18 метра. Носи усещане за силно ускорение и чувство на несравнима безтегловност в най-високата точка на изстрелването. Следва вълнуващо свободно падане при спускане, което повишата адреналина и емоцията на макс!
Атракционът е сертифициран по европейски стандарт и отговаря на всички изисквания за безопасност.


• АТВ за възрастни – За любителите на високите скорости Парк Незабравка предлага 2 броя АТВ-та и едночасово рали по пресечен терен с инструктор.


• АТВ, Мото крос за деца – 5 електрически и 5 бензинови АТВ-та и 2 детски мотора.


• Атракции за децата – Обособен детски кът с професионален аниматор, играчки и съоръжения; весели клатушки, надуваем замък, малък и голям батут, радио-управляеми колички, детски триколки!


• Горска сцена - Горската сцена в Парк Незабравка е свободна зона за всякакви мероприятия с образователен, културен и спортен характер. Предоставя се за провеждане на фестивали, концерти, конференции и семинари. Парк Незабравка приветства всички таланти, знайни и незнайни, които желаят да се изявят на Горската под звездите! Мястото съчетава в себе си практичността на летен театър с красотата и спокойствието на природата, сред която е изградено, без да влияе по какъвто и да е начин на флората и фауната в района.


• За любителите на лятното кино – всяка вечер безплатни прожекции! Детско кино от 20:30 до 21:30 часа и игрални филми за възрастни от 21:30 до 23:30 часа! За феновете на спорта – безплатни прожекции на всички големи спортни мероприятия – футбол, волейбол и други.

• За ценителите на кулинарните изкушения – Парк Незабравка предлага вкусно барбекю в ресторант Горски кът!

• За всички купонджии – Организация на весели детски партита, рождени дни, сватбени тържества, семейни празници, тиймбилдинг активности, дискотеки на открито, концерти и много други! 

Работно време на атракциите – от 9:00 до 21:00 часа
Работно време на заведенията – от 7:00 до 23:00 часа
 
За допълнителна информация можете да се свържете с нас на следния телефон - 02/963 09 09
 

 

Валидност на офертата

офертата е валидна за следния период: от 05.09.2013 до 30.10.2013

Цената включва

Ваучерът е на човек и включва:

  • Скок с бънджи на височина 18 метра.
  • Обяд (пържола, кюфте, кебапче, пържени картофи, безалкохолно)
  • Ползване на въжена градина.
  • Ползване на безплатен паркинг и WI-FI интернет

Бонус:

  • Безплатна прожекция на филми в лятното кино – детски анимационни филми от 20:30 часа, игрални филми от 21:30 часа.

 

Местоположение на офертата

Местоположение

България , с. Поповци, Габрово

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (73) keyboard_arrow_right Last Minute (11) keyboard_arrow_right Септемврийски празници (33) keyboard_arrow_right Хотел 3* (25) keyboard_arrow_right Хотел 4* (42) keyboard_arrow_right Хотел 5* (35) keyboard_arrow_right Aлександруполис (6) keyboard_arrow_right Кавала (3) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (23) keyboard_arrow_right о. Евия (3) keyboard_arrow_right о. Закинтос (1) keyboard_arrow_right о. Корфу (1) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (7) keyboard_arrow_right Пелион (1) keyboard_arrow_right Пелопонес (2) keyboard_arrow_right Солун (3) keyboard_arrow_right Халкидики (42) keyboard_arrow_right почивка през Януари (3) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (3) keyboard_arrow_right почивка през Март (4) keyboard_arrow_right почивка през Април (0) keyboard_arrow_right почивка през Май (0) keyboard_arrow_right почивка през Юни (0) keyboard_arrow_right почивка през Юли (23) keyboard_arrow_right почивка през Август (53) keyboard_arrow_right почивка през Септември (57) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (6) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (5) keyboard_arrow_right почивка през Декември (5) keyboard_arrow_right All Inclusive (17) keyboard_arrow_right Екскурзии (8) keyboard_arrow_right Ранни записвания (69)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се