Равда

Равда е уютно крайморско селище което се намира на 30 километра от Бургас, 3 км от Несебър и на 5 км южно от Слънчев бряг, Св. Влас и Елените.
Все още Равда е местенце за истинска почивка и отмора, заобиколено от пасторални гледки със селскостопански земи и лозя.

Плажът
Равда разполага с няколко обширни, красиви и чисти залива, стигащи до съседния Несебър. Селището предлага различни спортни развлечения и плажове с фин пясък, спасители, плажни чадъри и шезлонги. През лятото тук има спортни училища по ветроходство, водни ски, уиндсърфинг, гребане и плуване. Екологично чистия плаж и чистото селище с прекрасен въздух са важни условия за спокоен семеен отдих.
Частен залив с прекрасен изглед, кристално море с чудесен въздух, близо до градския живот и все още тихо място, разположено близо до Слънчев бряг – това е бързоразвиващия се морски курорт Равда.

За вашия отдих
Базата за почивка на туристите включва хотели, семейни пансионати и квартири, които са оборудвани комфортно и функционално. Те предлагат всички удобства за пълноценен семеен отдих на много изгодни цени.
За вашето добро настроение работят механи, ресторанти и бирарии, в които се приготвят различни видове риба и ястия от българската и европейската кухня.

Търси хотел

Абонамент за оферти

Ваучер за подарък
На море през Май и Юни! 1 нощувка, All Inclusive в Chrousso Village, Халкидики, Гърция