Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Mareblue Beach

Mareblue Beach

Гърция, 49081 St. Spyridon – Corfu, Greece

« Обратно към хотела

Обща оценка на хотела 100% препоръчват

Росица С.
29 Май 2022
10 Изключителен
Биляна К.
28 Май 2022
8 Отличен
Хотелът е добре оборудван, поддържа се чист както отвътре, така и градините, цветята и басейните отвън. Създали са приятна атмосфера. Имат голяма площ и добро разположение с гледка към морето и красиви залези. Особено ме впечатли, че имат тих басейн за почиващи хора, както и друг с музика и забавления. Има 3 бара, така че където и да се намираш в комплекса е удобно и близко да си вземеш питие. Един от двата минуса за мен беше, че нямаше голяма площ където да могат да седнат хората да пушат (голяма част от откритите пространства бяха за непушачи) и хората от целия комплекс се бутаха за 5-6 маси навън с пепелници, докато до тях имаше сигурно 30тина маси, на които беше забранено пушенето и стояха почти празни.
аделина С.
20 Април 2017
10 Изключителен
супер
Ирена И.
20 Април 2017
10 Изключителен
Превъзходен хотел :) :) :) Персоналът и обслужването са на ниво, много са любезни. Комплекса е много чист и подреден, има голямо пространство и хората не си пречат! Храната беше много вкусна и разнообразна! Имаше аниматори които забавляваха децата, вечер правеха диско партита! За наша изненада имахме безплатен масаж който беше страхотен! Имаше почиващи от различни националности!
Маринела Л.
20 Април 2017
9 Превъзходен
Всичко беше на ниво, обслужване, атмосфера, храна.
Ромина Ценова
17 Юли 2014
8 Отличен
Борислав Шумарев
07 Май 2014
8 Отличен
"+" : Страхотна инфраструктура /сгради, басейни, ресторанти/ Любезно отношение и старание от страна на персонала Качествена храна в изобилно количество Професионална анимация с много забавления "-" : Недостатъчен брой парко-места за огромната леглова база Еднотипна храна Недостатъчен капацитет на ресторанта - големи опашки за изчакване на свободна маса Платен интернет, с доста завишена цена - 3 евро/час, при това наличен само в лобито - абсурдно за хотел с претенции за 4 звезди
Тодор Николов
07 Май 2014
10 Изключителен
Перфектно във всяко отношение!!! Най -много съм впечатлен от целодневната анимация!!! Всичко друго-храна и каквото се сетите беше БРИЛЯНТНО!!!
Anita Kotseva
07 Май 2014
7 Много добър
Albena Amzina
07 Май 2014
8 Отличен

« Обратно към хотела

Търси хотели

X
X
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се