Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Aristoteles Holiday Resort & Spa

Aristoteles Holiday Resort & Spa

Гърция, Beach Road, Ouranoupoli Halkidiki 63075, Greece

« Обратно към хотела

Обща оценка на хотела 50% препоръчват

tatiana l.
18 Август 2016
5 Приятен
Хотела е стар. Стаите не са ремонтирани. Баните също са много малки и стари и имат нужда от ремонт. В стаите няма контакти. Имаше 1 в банята. Обзавеждането е овехтяло. Има нужда от реновиране в това число и басейните и съоръженията около хотела.Пързалките които се водят аквапарк работеха само по 1 час и нещо на ден и са много стари.Спа центъра не работеше. Към хигиената в хотела също имам забележки. Стаята не се почистваше редовно. Като цяло външните площи се подържаха. Рецепционистките толерираха гръцките туристи. След тях на почит бяха руснаците. Детското клубче към хотела е платено.
Божидар С.
29 Май 2016
9 Превъзходен
Хубаво и добре поддържано място. Персоналът бе любезен и отвзивчив. Стаята (Superior room) - голяма, с хубава тераса и гледка. Почистването беше безупречно. Спалното бельо подменено на третия ден. Обзавеждането е старо, но не вехто. Огромен плюс е тунела, който служи за преход към плажа. Плажът сам по себе си беше безупречен (изключваме, че не е с нашенския си хубав и ситен пясък).
Mariq P.
25 Май 2016
6 Добър
Стаите, в които бяхме, не отговаряха на 4-те звезди
Милена Ж.
14 Май 2016
6 Добър
Като цяло хотела е добър. Има нужда от сериозна реновация. В основната сграда са рецепцията и ресторанта. Стаите са разположени в различни сгради, според вида им, което не е добре за групи тръгнали заедно на почивка и пръснати на такова голямо разстояние. Почисва се всеки ден. Водата в басейна е ледена. Много слабо покритие на Интернет. Spa услугите се заплащат допълнително. Абсолютно нищо не беше включено в цената освен ползването на басейните. Гостите на хотела бяха основно българи. Имаше и няколко семейства руснаци.
Dimitar D.
09 Юни 2015
4 Задоволителен
Стар хотел на когото е необходима реновация
Маргарита П.
25 Май 2015
10 Изключителен
Прекрасен хотел и трите стаи бяха с прекрасна гледка към морето.
Лилия Стойкова
01 Октомври 2014
5 Приятен
Изглежда, че извън сезона не се полагат особени грижи за посетителите, освен основните като ежедневно почистване и смяна на бельото. Базата застарява, някои ел. уреди не работят. Храната беше бедна откъм избор и не особено вкусна. Екстериорът на комплекса е отличен, обслужването от персонала също е на добро ниво. Хотелът се посещава предимно от руски граждани, както и такива от бившия соц-блок.
Ралица Бикарска
25 Септември 2014
6 Добър

« Обратно към хотела

Търси хотели

X
X
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се