Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Alexandros Palace

Alexandros Palace

Гърция, Trypiti, Ouranoupolis, Mt Athos, Halkidiki 630 75

« Обратно към хотела

Обща оценка на хотела 80.8% препоръчват

Деница Д.
23 Юли 2023
9 Превъзходен
Прекрасна локация!
Петър П.
31 Май 2023
10 Изключителен
Георги К.
27 Май 2023
8 Отличен
хубава връзка с плажа , хубава градина , Чистота много добра , Хотелски услуги - много добри
Димитър С.
26 Май 2023
7 Много добър
Повечето услуги в хотела не бяха отворени. Единствено работеше фитнеса и външните басейни.
Кети В.
06 Септември 2022
8 Отличен
Веселина В.
30 Май 2022
9 Превъзходен
Petya P.
10 Август 2018
9 Превъзходен
Хотелът беше много хубав. Всичко беше чисто, страхотна храна, много любезен персонал. Чудесен басейн. Анимацията не беше добра и не съм доволна от спа центъра - много скъпо и некоректно. По тази причина не давам пълния брой звезди.
Manuela P.
04 Септември 2017
10 Изключителен
Сълзица М.
09 Септември 2016
7 Много добър
Като цяло е добър, но не и за 5*
Валерия В.
28 Май 2016
8 Отличен
Lubomira Z.
27 Септември 2015
9 Превъзходен
Хотелските услуги са на ниво, чистотата също, храната беше хубава.
Nina V.
09 Септември 2015
6 Добър
Роман
25 Август 2014
9 Превъзходен
Божидар
10 Август 2014
6 Добър
Комплекса е хубав, но стаите нямат нищо общо с 5 звезди, по скоро 2-3 звезди максимум. Забравихме си едно яке в хотела и след неколкократни обещания че ще проверят и ще върнат обаждане, накрая отговора беше че нищо не е намерено!
Elena
06 Август 2014
3 Посредствен
Хотелски услуги не съм ползвала освен ползването на стаята. На рецепцията ми даваха подробна информация и бяха любезни. Хотелът има нови сгради, които изглеждат по-уютни и на по-тихо място. Стаята ми беше точно до ресторанта и се създаваше невъобразим шум. Мебелите бяха стари. Пред вратата на стаята имаше гнездо на лястовици. Поискахме да ни сменят стаята с по-тиха - отговориха ни, че е възможно, но едва ден преди заминаването ни.Стаята ни беше близо до стаята на камериерките. Веднъж бяха оставили сиви хавлии, които бяха ск сани. Като цяло хотелът е за семейства с деца, не и за млади двойки. Хотелът не отговаря на стандартите за 5 звезден хотел.
Иван
04 Август 2014
7 Много добър
Липсва машина за лед в хотела. Няма дъски за гладене, а ютия има само на рецепция.
Силвия
03 Август 2014
7 Много добър
Vania
23 Юли 2014
7 Много добър
Хотелът е приятен, но не отговаря на петте си звезди. Плажът беше изключително неподдържан! На всякъде по пясъка се търкаляха фасове, найлончета и опаковки от сладолед! (Мога ви изпратя и снимки.) Никой не се навеждаше да събере, само се повдигаха шезлонгите и това е всичко! Така и не разбрахме кой трябва да се грижи за чистотата на плажа. Чувствахме се като на плажа в Равда, където сама си правех уборка преди да се "настаня". В стаята ни имаше автомат за душ гел, който не беше почистван от както е поставен. Целият беше в плесен! Отново мога да ви изпратя снимки за доказателство. Басейнът пред нашия корпус беше чудесен, макар че не разбрахме кога го почистват. Другият долу поне се виждаше, че го почистват. Осветление по нашите алеи и около басейна така и не пуснаха, въпреки че лампи имаше. Прибирахме се почти в пълен мрак. Детската площадка беше със стари и счупени играчки. Анимацията вечер се повтаряше и на петия ден вече знаехме всичко наизуст. Дори за детската дискотека не си правеха труда да сменят някоя от песничките! Един и същ репертоар до втръсване! Бяха така учтиви да ни предложат баня след плажа в последния ден. Но това място наречено "баня" беше по лошо и ужасно дори от обществено такова! Запушени канали, разхвърлени празни опаковки от всякакви препарати, мръсно... Изглежда звездите на този хотел са само заради СПА-то.
Любослав
11 Юли 2014
3 Посредствен
Все още сме в хотела. 5 дни не можахме да спим, заради гнездото на лястовици пред вратата на стаята ни. Никъде не се спомена, също така, че хотела е пълен с деца. Всяка сутрин, някаквк бебета ревяха и малки деца крещяха по коридорите от 7 сутринта. Мисля, че за нашето недоволство, голяма роля имате и вие като агенция, защото трябваше да ни предупредите за условията. Има и още много други: мухъл в банята, дъша е на средата на ваната и за малко не си счупихме глата поради тази причина. Няма кафе рано сутрин, когато те събудят децата, а които не си предполагал, че могат да за толкова шумни и т.н. и т.н.
Blagovest
07 Юли 2014
3 Посредствен
Хотелът не отговаря на петте си звезди - неработещ интернет през повечето време, неработеща кабелна, стая с никаква гледка (улицата между сградите на хотела)
Natalia
07 Юли 2014
9 Превъзходен
Всичко беше добре, освен интернет връзката
Женя
03 Юли 2014
10 Изключителен
Орхан
30 Юни 2014
7 Много добър
Plamen
02 Юни 2014
9 Превъзходен
лека забележка-стаите може да са малко по-големи(като за хотел 5 звезди) и третото легло да е нормално,а не диван.Обща оценка-отличен.Бельо,храна,инфраструктура,тишина,басейн и всичко останало-превъзходно.
Васил
08 Май 2014
8 Отличен
Като цяло- хубав хотел. Петте звезди обаче се отнасят само за обслужването, храната и басейна; всичко останало е за три звезди
Petya
07 Май 2014
7 Много добър
Хотелът беше задоволителен, но не отговарящ на 5 звезди.

« Обратно към хотела

Търси хотели

X
X
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се