Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Видимо по-слаби с революционна процедура отстраняване на мазнините - Криолиполиза!

Офертата е изтекла или изкупена
Видимо по-слаби с революционна процедура отстраняване на мазнините - Криолиполиза!
100.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
Стойност: 400.00 лв.
Отстъпка: 75.00 %
Спестяваш: 300.00 лв.
Заявени до момента: 24 бр.
Сподели

Описание

Възползвайте се от офертата на Студио "Вита Стил" –  CRYO lipolysis (скулптуриране чрез замразяване и унищожаване на мастни клетки) за 100.00 лева! Премахнете излишните мазнини и скулптурирайте Вашето тяло чрез най-съвременна технология в Студио "Вита Стил"!

CRYO lipolysis (скулптуриране чрез замразяване и унищожаване на мастни клетки) е една от най-съвременните алтернативи на липосукцията. За разлика от нея, CRYO lipolysis е неоперативна процедура, безболезнена, не се изисква анестезия, няма възстановителен период. Непосредствено след процедурата клиентът се връща към нормалния си ритъм на живот.
 
CRYO lipolysis е неинвазивен метод, чрез който се постига редуцирането на мастната тъкан в третираните зони.
 
Чрез модерна технология излишните мазнини се замразяват, което води до унищожаване на мастните клетки и след това, чрез естествените метаболитни процеси, те се извеждат от организма.
 
Чрез тази процедура може да  премахнете нежеланата мастна тъкан от големи участъци по тялото като коремна област, паласки, гръб, бедра, ръце.
 
 • Системата чрез вакуум засмуква излишните мазнини в накрайника, където те се замразяват. Времетраенето на една процедура за една зона (бедра; ръце; паласки; коремната област ) е 40 минути – по 20 минути на едно място.
 • Възможно е след процедурата да има зачервяване и изтръпване на третираното място (в някои случаи и посиняване), които преминават до 15 дни след процедурата.
 • С оглед удобството на клиентите ни процедурата CRIO lipolysis се извършва след предварително записан час в удобно за Вас време и в събота и неделя, както и от 18.00ч. до 21.00 ч. през делнични дни.
 • Процедурите в една и съща зона се извършват веднъж месечно. С една процедура може да се премахнат до 26% от излишните мазнини. Първите резултати са видими около две седмици след процедурата.
Процедурата не се извършва:
 • При лица, страдащи  от тежки заболявания, като сърдечно-съдови заболявания, язва на стомаха, язва на дванадесетопръстника, високо кръвно налягане, диабет, тежки заболявания на черния дроб и бъбреците.
 • При жени: по време на бременност,  кърмачки, по време на месечен цикъл.
 • Лица в постоперативен период на третираната зона, по-кратък от 3 месеца.
 • При наличие на пейсмейкър.
 • На лица с BMI (индекс на телесна маса) под 19.0.
 • След процедурите е препоръчително да се консумират леки храни, като се избягва употребата на висококалорични храни, както и храни с повишено съдържание на протеини и мазнини.
 

 

Валидност на офертата

 • Закупените ваучери можете да ползвате до 28.02.2014г.

 

 • Запазване на час до 31.01.2014г на тел. 0877 72 98 98, записването на часовете става съобразно заетостта на студиото.

Цената включва

 • CRYO lipolysis на 2 зони по избор (ръце, гръб, бедра, паласки, коремна област). Повече информация вижте ТУК

Местоположение на офертата

Местоположение

България , София, бул. Христо Ботев 25

Телефони:
0877 72 98 98

За доставчика

Вита Стайл БГ ЕООД

Студио Vita Style предлага на своите клиенти вега тест с уникална за България техника, която позволява да се тестват 610 субстанции при пълния вариант и 350 субстанции при съкратения. Големият брой тествани субстанции, краткото време за замерване и точността на данните са приоритети при обслужването на клиентите!

За контакти

Вита Стайл БГ ЕООД

Адрес:
България, София, бул. Христо Ботев 25

Телефони:
0877 72 98 98

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Разгледайте още наши оферти

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се