Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Средиземноморски круиз – Италия, Франция и Испания с Costa Toscana! 10 дни / 9 нощувки, самолетни билети и трансфери!

Средиземноморски круиз – Италия, Франция и Испания с Costa Toscana! 10 дни / 9 нощувки, самолетни билети и трансфери!
2875.00 лв.

Плащаш сега: 865.00 лв.

Доплащаш: 2010.00 лв.

Купи сега
ТОП ЦЕНА !!!
Заявени до момента: 2 бр.
Сподели

Описание

Насладете се на един незабравим круиз из Средиземноморието на борда на новия кораб Costa Toscana!

Пуснат на вода през март 2022 г., TOSCANA е най-новият кораб от флотилията на COSTA. Построен с мисъл за природата, с последните екологични световни технологии, задвижван от природен газ.
Вдъхновени от красотата на Тоскана, дековете носят имена на известни градове – Пиза, Ливорно, Монтекатини Терме, Лука, Арецо, Сан Джеминяно, Сиена. Усещането за Италия е из целия кораб.

Голям избор от места за хранене и забавления: 11 ресторанта и 19 бара, в които всеки лесно ще намери своето място – няколко основни ресторанта, бюфет на самообслужване, фамилен ресторант, където семействата ще се чувстват добре. Ала карт: Гурме ресторант Archipelago, където трима известни шефове представят дегустационно меню, Food Lab – готварско училище в морето, където може лично да приготвите перфектно суши или аперитив, Heineken Star Club & Bistro – първият плаващ бар на Хайнекен, Ferrari шампанско бар, Aperol Spritz бар, Японски ресторант Тепаняки, Суши бар, Гранд бар, Campari bar с голям избор от коктейли, Пицария Pummid`Oro с автентична италианска пица и домашно приготвена на борда моцарела, Джелатерия с италиански сладолед, Нутела бар и други.

Колизеум – открито пространство в средата на кораба, където забавленията никога не спират – танци, жива музика, акробати.

Фото студио, магазини и бутици. Театър Арена, който представя различна шоу програма всяка вечер, казино.

СПА и Релакс: Уелнес център със сауна, масажи, козметични процедури, фризьор, маникюр и педикюр. 4 басейна, 1 таласо басейн, 8 джакузи, открита палуба с шезлонги около басейните. Аква парк с водни пързалки, фитнес от Technogym.

Зона за деца и младежи: Пиаца – открито пространство за игри и партита, детски клуб от 3 до 11 г. с игри и анимация, видео игри.

Стаи: 2663 каюти за 4947 пасажери
Каюти с балкон, каюти с тераса над морето, суити, каюти с прозорец /не се отваря/, вътрешни каюти, каюти за инвалиди. Всички с интерактивна ТВ, телефон, сейф, климатик, сешоар, интернет срещу заплащане.

Програма:

1 ден /26.03.2025/ Рим
Полет София – Рим /13.00 – 13.55/. Трансфер от летище Фиумичино и панорамна обиколка на Рим с автобус и екскурзовод: Термите на Каракала, Циркус Максимус, Палатинския хълм, храмовете на Херкулес и Портинус, площад Венеция, фотостоп при Колизеума и Капитолийския хълм. Настаняване в хотел.

2 ден /27.03.2025/ Рим
Свободно време или посещение на базиликата Свети Петър и Ватиканските музеи /ползва се градски транспорт/. Посетете една от най-богатите съкровищници на изкуството в света. В музеите ще видите творби от гръко-римския период до Джото, Ботичели и Рафаел. Тук е и впечатляващата фреска „Страшният съд“ на Микеланджело, изрисувана в Сикстинската капела. Екскурзията ще завърши с най-голямата християнска базилика в света – Свети Петър.

3 ден /28.03.2025/
Свободно време или пешеходна екскурзия из римските площади. Днес ще се запознаем с Бароковия Рим, като посетим Фонтана ди Треви, галерията Алберто Сорди, Колоната на Марк Аврелий, Пантеона, площад Навона, Кампо де Фиори. Трансфер до Чивитавекия и качване на круизния кораб. Отплаваме в 19.00 ч.

4 ден /29.03.2025/ Савона – Генуа
Престой в Савона от 08.30 до 18.00ч. Днес ви предлага екскурзия до намиращия се на час път от Савона - Генуа, града на Христофор Колумб, в който се намира родната къща на мореплавателя. Тръгвайки по Виа Гарибалди, ще видим красивите градски резиденции от 16 век, романо-готическата катедрала Сан Лоренцо от 12 век, Палацо Дукале – някога дом на дожовете, главния градски площад Ферара и сградата на Палацо дела Борса, където се намира стоковото тържище. Накрая ще се разходим край романтичното старо пристанище Порто Антико, което днес живее нов живот.

5 ден /30.03.2025/ Марсилия
Престой в Марсилия от 08.30 до 18.30ч. Днес ви предлагаме да се включите в пешеходна обиколка на града. Ще видим сградата на кметството – една от малкото оцелели сгради от времето на Луи XIV и Санта Мария Мажор, единствената катедрала в града, построена през 19 век в неовизантийски стил. Издигната е близо до новото търговско пристанище, за да бъде първото нещо, което виждали идващите в града. Ще свършим при крепостта Сен Жан от 1660 г., пример за романска архитектура и Старото пристанище, център на живота в Марсилия от древни времена. В свободното време обиколете сувенирните магазинчета, опитайте риба в близките ресторанти или посетете MUCEM, първия голям национален музей, посветен на цивилизациите на Средиземно море.

6 ден /31.03.2025/ Барселона
Престой в Барселона от 08.00 до 18.00ч. Днес ви предлагаме да се запознаете с един от най-великолепните испански градове, който ни очаква за среща с наследството на великия Антонио Гауди. Ще видим отвън прочутата базилика Саграда Фамилия, превърнала се в символ на Барселона. После ще минем по известния булевард Пасео да Грасия, за да видим необикновените къщи на Гауди – Каса Мила и Каса Батийо, както и Каса Лео Морера, дело на архитекта Доминик-и-Монтанер. Ще се разходим по централната пешеходна улица Ла Рамбла, простираща се от пристанището до площад Каталуня. След екскурзията ще се отправим към круизния терминал, за да се настаним на кораба.

7 ден /01.04.2025/ Палма де Майорка
Престой в Палма от 08.00 до 18.00ч. Днес ви каним на разходка из столицата на Балеарските острови. Ще започнем с панорамна гледка от хълма със средновековния замък Белвер. След това ще се спуснем към града, за да посетим известната катедрала Ла Сеу от 13 век, чиято последна реставрация е правена от самия Гауди. От там ще тръгнем по тесните улици на стария град, които датират от арабското владение на острова, край църквата Света Еулалия, Кметството, Парламента на Балеарите до площад Хуан Карлос I, търговския център на града. Не пропускай да разгледате магазините, в които се продават прочутите изкуствени перли Майорика, които се правят на острова от 19 век и са толкова добри, че само специалист може да открие разликата с естествените.

8 ден /02.04.2025/ на вода
Ще имаме цял ден на разположение да открием скритите съкровища на нашия круизен кораб. На борда има забавления за всички възрасти – от СПА центъра, фитнеса и бутиците, до различните барове и ресторанти.

9 ден /03.04.2025/ Палермо, Сицилия
Престой в Палермо от 08.00 до 16.00ч. Столицата на Сицилия е изключително живописен град. Древната му история и различните завоеватели, преминали през острова, го превръщат в истинска културна смес. Гърци, римляни, византийци, араби, нормани и кралство Арагон – всеки е оставил своя отпечатък в историята и архитектурата на града. Предлагаме ви да се разходим по главната улица на Палермо, Корсо Виторио Емануеле, край която се намират красиви сгради от различни епохи, магазини и кафенета. Ще посетим Катедралата на Палермо, която комбинира различни стилове и е един от най-важните християнски храмове на острова. Ще видим сградата на Театро Масимо – един от най-големите оперни театри в Европа.

10 ден /04.04.2025/
Пристигаме в Чивитавекия в 08.30ч. След като напуснем кораба трансфер до летището за полет Рим – София /14.25 – 17.10/.

Условия по офертата

Ваучерът е валиден за един възрастен, настанен във вътрешна каюта (без прозорец). Минимално настаняване - 2-ма възрастни. Максимално настаняване 3-ма възрастни.

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. При поискване от страна на потребителя, туроператорът ще предостави точна информация дали пътуването е подходящо с оглед на потребностите на пътуващия.

  • Резервации се правят само след като сте заплатили ваучерите си и сте изпратили данни на пътуващите.

Ако предпочитате настаняване в друг период, моля свържете се с нас на тел. 02/ 963 09 09 за актуална цена.


Медицински и здравни изисквания: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуване до страните по маршрута.

Паспортен и визов режим: За пътуването е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България или лична карта с валидност минимум 3 месеца от датата на връщане в България. Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.


Условия за резервации:

Депозит 30%, дължими при резервация
Доплащане 60 дни преди тръгване

Условия за анулации:

До 48 часа от потвърждаване на резервация – 100 лв / човек
От 3 ден на потвърждаване на резервация – 15%, освен в случаите когато има издаден самолетен, круизен, фериботен билет.
От 5-я месец преди датата на тръгване - 25% от общата сума на пътуването, освен в случаите когато има издаден самолетен, круизен, фериботен билет.
От 4-я месец преди датата тръгване – 50% от общата сума на пътуването, освен в случаите когато има издаден самолетен, круизен, фериботен билет.
От 3-я месец преди датата на тръгване – 75% от общата сума на пътуването
От 2-я месец преди датата на тръгване - 99 % от общата сума на пътуването

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 25 човека;

Срок за уведомяване при несъбран минимум – 20 дни;

* Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

 

Валидност на офертата

26.03 - 04.04.2025

Цената включва

  • Самолетни билети с вкл. летищни такси, 23 кг чекиран багаж и 7 кг ръчен с Италиански авиолинии;
  • Трансфери летище – хотел – кораб – летище;
  • 2 нощувки с 2 закуски в хотел 3*/4* в Рим;
  • Панорамна обиколка на Рим;
  • 7 нощувки на борда на круизен кораб Costa Toscana;
  • Пълен пансион на борда – 7 закуски, 6 обяда, следобеден снак, 7 вечери в основния ресторант и бюфета;
  • Наливна вода, кафе, чай и сокове на закуска;
  • Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж;
  • Участие в игри, състезания, тематични партита;
  • Жива музика, шоу програми, анимация;
  • Пристанищни такси;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на Евроинс за лица до 64г.;
  • Тур мениджър от агенцията.

Цената не включва

  • Напитки.
  • Допълнителни екскурзии на брега.
  • Хотелско обслужване на кораба – 11 евро на възрастен на ден, 5.50 евро на дете до 11.99г. – (заплаща се от България, задължително);
  • Рум сървиз, услуги в СПА центъра, масажи, фризьор, маникюр.
  • Атракции и услуги: казино, магазини, фотограф, интернет, др.
  • Евентуална горивна такса.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 65 до 74 г. – 15 лв.
  • Доплащане за мед. застраховка за лица от 75 до 85 г. – 40 лв.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (препоръчваме сключване)
  • Избор на седалка в самолета (авиокомпаниите ги разпределят на случаен принцип) – цена на запитване

Доплащания

  • Доплащане за настаняване в каюта с балкон - 895 лв / човек

  • Доплащане за дете от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни във вътрешна каюта или каюта с балкон - 1990 лв.
  • Доплащане за 3-ти възрастен, настанен във вътрешна каюта или каюта с балкон - 2680 лв.

  • Екскурзия "Ватикански музеи" в Рим (ползва се градски транспорт) – 130 лв. / възрастен
  • Екскурзия "Ватикански музеи" в Рим (ползва се градски транспорт) – 110 лв. / дете до 11.99г.
  • Пешеходна екскурзия "Барокови площади" в Рим – 60 лв. / възрастен 
  • Пешеходна екскурзия "Барокови площади" в Рим – 40 лв. / дете до 11.99г. 
  • Екскурзия до Генуа (от Савона) – 125 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Генуа (от Савона) – 95 лв / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до Марсилия (пешеходна обиколка и трансфер от кораба) – 95 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Марсилия (пешеходна обиколка и трансфер от кораба) – 75 лв / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до Барселона – 95 лв./ възрастен
  • Екскурзия до Барселона – 70 лв. / дете до 11.99г.
  • Екскурзия до Палма де Майорка с посещение на Катедралата – 115 лв. / възрастен
  • Екскурзия до Палма де Майорка с посещение на Катедралата – 80 лв. / дете до 11.99г.
  • Пешеходна обиколка на Палермо – 65 лв. / възрастен
  • Пешеходна обиколка на Палермо – 50 лв / дете до 11.99г.

Допълнителни услуги

Моля имайте предвид, че корекции в броя и вида на допълнителните услуги могат да се извършват единствено преди поръчката да бъде заплатена.

Наименование Цена

Доплащане

за хотелско обслужване на кораба за 1 възрастен (задължително доплащане)

150.00 лв.

Доплащане

за хотелско обслужване на кораба за дете от 0 до 11.99г. (задължително доплащане)

75.00 лв.

Доплащане

за настаняване в каюта с балкон за 1 възрастен

895.00 лв.

1-во дете

от 0 до 17.99г., настанено с 2-ма възрастни във вътрешна каюта или каюта с балкон

1990.00 лв.

3-ти възрастен

настанен във вътрешна каюта или каюта с балкон

2680.00 лв.

Доплащане

за екскурзия "Ватикански музеи" в Рим за 1 възрастен

Прочети повече

130.00 лв.

Доплащане

за екскурзия "Ватикански музеи" в Рим за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

110.00 лв.

Доплащане

за пешеходна екскурзия "Барокови площади" в Рим за 1 възрастен

Прочети повече

60.00 лв.

Доплащане

за пешеходна екскурзия "Барокови площади" в Рим за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

40.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Генуа (от Савона) за 1 възрастен

Прочети повече

125.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Генуа (от Савона) за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

95.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Марсилия (пешеходна обиколка и трансфер от кораба) за 1 възрастен

Прочети повече

95.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Марсилия (пешеходна обиколка и трансфер от кораба) за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

75.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Барселона за 1 възрастен

Прочети повече

95.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Барселона за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

70.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Палма де Майорка с посещение на Катедралата за 1 възрастен

Прочети повече

115.00 лв.

Доплащане

за екскурзия до Палма де Майорка с посещение на Катедралата за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

80.00 лв.

Доплащане

за пешеходна обиколка на Палермо за 1 възрастен

Прочети повече

65.00 лв.

Доплащане

за пешеходна обиколка на Палермо за дете от 0 до 11.99г.

Прочети повече

50.00 лв.

Доплащане

за медицинска застраховка за лица от 65 до 74г.

15.00 лв.

Доплащане

за медицинска застраховка за лица от 75 до 85г.

40.00 лв.

Желая да получа ценова оферта за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване"

Застраховка "Отмяна на пътуване" е доброволна и се сключва срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.

Цената на застраховката се изчислява в зависимост от платената цена за пътуването, времето, оставащо до началото на пътуването, приложимите завишения в зависимост от възрастта на застрахования и други съществени за оценката на риска обстоятелства.

0.00 лв.

Местоположение на офертата

Местоположение

Италия

Уебсайт:
https://www.costacruises.com/fleet/toscana.html

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Купи сега

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Нова Година в Гърция (0) keyboard_arrow_right Коледа (1) keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (32) keyboard_arrow_right Last Minute (16) keyboard_arrow_right Септемврийски празници (19) keyboard_arrow_right Хотел 3* (22) keyboard_arrow_right Хотел 4* (21) keyboard_arrow_right Хотел 5* (19) keyboard_arrow_right Aлександруполис (0) keyboard_arrow_right Кавала (0) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (5) keyboard_arrow_right о. Евия (1) keyboard_arrow_right о. Закинтос (0) keyboard_arrow_right о. Корфу (0) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (7) keyboard_arrow_right Пелион (0) keyboard_arrow_right Пелопонес (0) keyboard_arrow_right Солун (0) keyboard_arrow_right Халкидики (31) keyboard_arrow_right почивка през Януари (5) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (4) keyboard_arrow_right почивка през Март (6) keyboard_arrow_right почивка през Април (2) keyboard_arrow_right почивка през Май (6) keyboard_arrow_right почивка през Юни (7) keyboard_arrow_right почивка през Юли (5) keyboard_arrow_right почивка през Август (5) keyboard_arrow_right почивка през Септември (27) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (11) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (9) keyboard_arrow_right почивка през Декември (12) keyboard_arrow_right All Inclusive (2) keyboard_arrow_right Екскурзии (14) keyboard_arrow_right Круизи (3) keyboard_arrow_right Ранни записвания (33)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се