Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Нова Година в Парк Хотел Гривица, Плевен на невероятна цена.

Офертата е изтекла или изкупена
Нова Година в Парк Хотел Гривица, Плевен на невероятна цена.
175.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
Стойност: 220.00 лв.
Отстъпка: 20.45 %
Спестяваш: 45.00 лв.
Заявени до момента: 8 бр.
Сподели

Описание

Уважаеми Дами и Господа, имаме удоволствието да ви запознаем накратко с Парк-Хотел Гривица! Благодарим Ви, че сте отделили част от своето време за да ни посетите. 

Хотелът се намира само на четири км. от гр. Плевен в близост до магистрален път София-Русе. С течение на времето Парк-Хотела се наложи като едно от предпочитаните места за отмора, почивка, парти и др.

За различни свои мероприятия фирми като: Кока-Кола Плевен, Мото-Pfohe, Визаж, Интерсаунд и много други се довериха на нас.

Смятаме, че това се дължи на факта от успешното съчетание на приказна природа и квалитетна обстановка. Всичко това в комбинация с перфектно обслужване отговарящо и на най-високите съвременни изисквания, допринася за Вашето добро настроение. Комплексът разполага със собствен транспорт който е готов да се отзове на всяко повикване от страна на нашите гости. Убедени сме, че престоя ви тук ще е едно прекрасно и незабравимо преживяване.

С течение на времето Парк-Хотела се наложи като едно от предпочитаните места за отмора, почивка, парти и други. Смятаме, че това се дължи на факта от успешното съчетание на приказна природа и квалитетна обстановка. Всичко това в комбинация с перфектно обслужване отговарящо и на най-високите съвременни изисквания,  допринася за Вашето добро настроение.

Ако желаете да отдъхнете след отминало тържество или да избягате от стреса и шума на града, може да го направите като посетите нашия хотел. Разполагаме с 20 стаи и 4 апартамента (2 апартамента и 2 мезонета) оборудвани със самостоятелни санитарни възли, телевизор и климатик.

Ако имате повече време за себе си може да се насладите пищната природа на Националния парк Гривица заобикаляща хотела от всички страни.

Ресторантът на мотела разполага с 250 вътрешни места и над 400 места в лятната ни градина. Напълно оборудван и с перфектно обслужване. Изцяло подходящ за провеждане на всички видове организирани мероприятия като: сватбени тържества, кръщенета, студентски и/или коледно новогодишни празници, бизнес срещи партита, промоции и много др.

За всички страстни рибари е на разположение езерото в подножието на мотела, там може допълнително да повишите приятните моменти от престоя си при нас.

Част от истинско предизвикателство за Вас ще е да опитате и превъзходните вина на нашата изба - подбрани сортове каберне и мискет от район Върбица и Лозица.

Комплексът разполага със собствен транспорт който е готов да се отзове на всяко повикване от страна на нашите гости. Убедени сме, че престоя ви тук ще е едно прекрасно и незабравимо преживяване.

Условия за настаняване:

  • Ваучерът важи за 1 човек, настанен в двойна стая. Минимално настаняване в двойна стая - 2ма възрастни.
  • Деца до 6 години нощуват безплатно. Доплащат детски новогодишен куверт - 30 лв.
  • деца от 6 до 12год.-доплащане за пакета за 3 дни- 87,50лв.

  • трети възрастен-доплащане за пакета за 3 дни- 130,00лв.

  • След закупуване на ваучер, моля да уточните дните на Вашия престой на следните телефон: 0888005555

Вижте оферта за 4 нощувкиИзкарайте Нова Година в Парк Хотел Гривица, Плевен! 4 нощувки + 4 закуски + 4 обяда + Новогодишна Гала Вечеря

Валидност на офертата

Офертата е валидна за настаняване в периода: 30.12.2013 - 02.01.2014 г.

Цената включва

Ваучерът важи за 1 човек и включва:

  • 3 нощувки
  • 3 закуски
  • Новогодишна вечеря на 31.12.2013 г.

Местоположение на офертата

Местоположение

България, Плевен , Национален парк Гривица, 4 км от гр. Плевен

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Категории на офертата

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (102) keyboard_arrow_right Last Minute (17) keyboard_arrow_right Хотел 3* (34) keyboard_arrow_right Хотел 4* (64) keyboard_arrow_right Хотел 5* (31) keyboard_arrow_right Aлександруполис (2) keyboard_arrow_right Кавала (2) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (38) keyboard_arrow_right о. Евия (4) keyboard_arrow_right о. Закинтос (1) keyboard_arrow_right о. Корфу (0) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (5) keyboard_arrow_right Пелион (2) keyboard_arrow_right Пелопонес (4) keyboard_arrow_right Солун (1) keyboard_arrow_right Халкидики (62) keyboard_arrow_right почивка през Януари (0) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (0) keyboard_arrow_right почивка през Март (0) keyboard_arrow_right почивка през Април (1) keyboard_arrow_right почивка през Май (45) keyboard_arrow_right почивка през Юни (62) keyboard_arrow_right почивка през Юли (25) keyboard_arrow_right почивка през Август (26) keyboard_arrow_right почивка през Септември (14) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (1) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (0) keyboard_arrow_right почивка през Декември (0) keyboard_arrow_right All Inclusive (28) keyboard_arrow_right Екскурзии (8) keyboard_arrow_right Великден (4) keyboard_arrow_right Ранни записвания (103)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се