Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Нова Година в Дипломат Плаза 4*, Луковит! 3 нощувки + закуски + СПА + Празнична вечеря + томбола и много изненади

Офертата е изтекла или изкупена
Нова Година в Дипломат Плаза 4*, Луковит! 3 нощувки + закуски + СПА + Празнична вечеря + томбола и много изненади
433.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
ТОП ЦЕНА !!!
Заявени до момента: 12 бр.
Сподели

Описание

Дипломат Плаза Хотел & Ризорт, гр. Луковит е първият в България тематичен четири звезден хотел. Разположен е в центъра на гр.Луковит, само на 1 час път от София, на главен път Е-83 София-Русе.

Хотелът се намира в екологично чист район, непосредствено до живописното Искърско дефиле, което дава възможност на гостите целогодишно да се възхищават на природните забележителности в околността.

Луковит обхваща обширен карстов район – един от най-представителните по отношение на този тип релеф в национален мащаб.

В околностите на града е открито през 1953 г. Луковитското тракийско сребърно съкровище, датирано от средата до втората половина на IV  в.пр.н.е.  Местността е богата на пещери. Тук могат да се видят: феноменът Проходна,Съевата Дупка, Темната Дупка, Циркусът Котлен, Красивия каньон на р. Златна Панега, уникалните скални образувания Куклите в Карлуковското карстово плато.  Все по често града и региона събират хора на изкуството  и не само, които охарактеризират това място като високо енергийно зона.

В непосредствена близост да хотела се намира ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ ГЕОПАРК ИСКЪР–ПАНЕГА, създаден по програма ФАР на ЕС Развитие на българския екотуризъм. Той включва два микрорайона – Карлуковския карстов комплекс и Крайпътен ландшафтен парк Панега. Проучване на представители на БАН и БАСЕТ установи, че геопаркът e геоложки, геоморфоложки или палеонтоложки обекти с естетическа или културно-историческа стойност. Той обединява наличните природни и исторически дадености. В геопарка са налице прекрасни условия за организиране на перфектен тийм-билдинг сред природата, включващ бънджи скокове от северния вход на Проходна и алпийско спускане от очите на пещерата, рафтинг и разходка със сал по река Златна Панега, планинско колоездене, пейнтбол, оф-роуд и скално катерене.  В региона може да се види и фермата -  Синете щрауси

За любителите на силни усещани и нестандартни забавления са осигурени атрактивни начини за вдигане на адреналина: шофиране на бъги в пресечена местност, пейнтбол, водни атракциони - управление на моторна лодка, водни ски, воден стелт, воден трибал и други, в зависимост от настроението и предпочитанията на гостите на хотела. Diplomat Plaza разполага с: 9 единични стаи, 23 двойни стандартни стаи, 19 тематични стаи, от които 12 луксозни: PR, Чикаго, Париж, Дубай, Лондон, Хонг Конг, Стая на спомените, Възрожденска, Wall Street, Fashion, Стая на влюбените, Звездна стая, и 5 супер  луксозни: Ин-Ян, Eкатерина Велика, Огледален свят, Водно ниво, Сarlo Dannielli, 1 ултра луксозен апартамент На седмото небе и  един просторен мезонет Diplomat.

Конферентият център разполага с 4 модерно оборудвани зали. Те са предназначени за бизнес срещи, фирмени семинари, конференции, презентации, изложения, коктейли, обучения и други. Всички зали разполагат с централна климатизация, озвучаване, телефон и безжичен Интернет.

  • Зала Луковит - 120 места. Най- голямата конферентна зала е място за организиране на разнообразни събития. Разполага с 2 кабини за симулантен превод и модерна конферентна техника.
  • Зала „Червената скала” - 50 места. Идеална за фирмени срещи и тийм билдинг обучения. Има възможност да се разделя на две по-малки зали с преградна стена.
  • Зала Кукли  - 25 места
  • Зала Панака – 15 места.

ЗАВЕДЕНИЯ

  • Лоби бар Атриум - това е място за ценителите на спокойната и луксозна обстановка. Подходящ за бизнес и лични разговори.  Уникалният интериор създава атмосфера на изтънченост и престиж на всяко събитие, коктейл или среща. В лоби бара гостите могат да ползват безжичен интернет.
  • Ресторант La plaza – разполага с 100 места и предлага гурме кухня. Той е подходящ, както за приеми и семейни тържества, така и за уединена романтична вечеря в спокойна атмосфера. Вкусната храна, специално селектираните вина и отличното обслужване превръщат всяка прекарана вечер в незабравим спомен.
  • Ресторант La Plaza е с изградени традиции при организирането на сватбени тържества и кетъринг мероприятия.

Винарна При момите е тематично обособено заведение, което предлага стара  българска кухня и местни специалитети.В заведението се предлагат подбрани вина характерни за Телишкия регион.

Пицария "Plaza" е специално създадена за почитателите на вкусна пица и сладоледени изкушения. Pizza "Plaza" бързо се превръща в предпочитаното място на Вашите деца. Към заведението има открита градина. Pizza "Plaza" е подходящо място за детски тържества. Намира се в непосредствена близост до закрития басейн.


Healthy bar e най-новото модерно попълнение на територията на хотелския комплекс. В свежата обстановка на бара можете да закусете проследявайки актуалните новини от деня, а в по късните часове модерното бижу е точното място за среща с приятели.


Покривна градина на комплекса е място, където може да се насладите на уникална панорамна гледка. В горещите летни дни, макар и далеч от морето, може да се потопите в морска обстановка и да се разхладите в басейн с водна завеса.  А вечер под звездите, край барбекюто, имате възможност да прекарате незабравими мигове.


В новият Център ще можете да се възползвате не само от SPA процедури, но и да тонизирате себе си с WELLNESS и ANTIAGING програми и терапии.За пълноценна почивка и здравословен начин на живот на ваше разположение е целогодишно топъл басейн, без химични вещества – с йонна филтрация. SPA зоната е оборудвана с хидроджет за изкуствено течение, джакузи, финландска сауна, инфра ред сауна и парна баня. По ваше желание, ще ви се изготви индивидуална ANTIAGING или фитнес програма.Специалистите от салонът за красота ще ви ориентират за последните тенденции в коафьорството и козметиката.  Процедурите в новият Център са гарант за вашето добро самочувствие и със сигурност ще ви помогнат да изглеждате отлично.

Ваучерът е валиден за един възрастен, настанен в двойна стая. Минимално настаняване в двойна стая - 2ма възрастни.  

След закупуване на ваучер, моля да уточните дните на Вашия престой на следните телефони: 02/ 963 09 09

Доплащания:

  • Деца до 2 г. - 12 г. настанено на доп.легло доплаща 225 лв. за целия престой
  • 3-ти възрастен настанен на допълнително легло заплаща 279 лв. за целия престой

Валидност на офертата

Офертата е валидна за престой в периода: 27.12.2013 - 02.01.2014 г.

*Вие избирате дните на Вашия престой!

Цената включва

  • Напитки и сладки изкушения за „Добре дошли”.
  • 3  нощувки и закуски на човек настанен в двойна луксозна стая
  • Празнична новогодишна вечеря на 31.12.2013 г.
  • Празнична новогодишна програма с участието на DJ и водещ; Фолклорна формация; Шоу програма и заря.
  • Специални новогодишни изненади за Вашите малчугани – Дядо Коледа и Снежанка.
  • Новогодишна томбола с много изненади.
  • Новогодишен брънч на 01.01.2014 г.
  • Развлекателна програма с DJ на 01.01.2014 в ресторант 
  • NEW! Стрелба с лък, пушка или пистолет в новоизграденото стрелбище на хотела.
  • Детски кът с аниматорска програма за Вашите малчугани.
  • Развлечения - тенис на маса, билярд и джаги.
  • Интензивен курс за деца по плуване от 4 до 9 години с квалифициран треньор /времетраене 2 часа /.
  • Безплатен SPA пакет: финландска сауна, инфраред сауна, парна баня, контрастен душ, басейн с йонна филтрация и фитнес.

Местоположение на офертата

Местоположение

България, Луковит , ул. Димитър Талев 2

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Категории на офертата

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (73) keyboard_arrow_right Last Minute (11) keyboard_arrow_right Септемврийски празници (33) keyboard_arrow_right Хотел 3* (25) keyboard_arrow_right Хотел 4* (42) keyboard_arrow_right Хотел 5* (35) keyboard_arrow_right Aлександруполис (6) keyboard_arrow_right Кавала (3) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (23) keyboard_arrow_right о. Евия (3) keyboard_arrow_right о. Закинтос (1) keyboard_arrow_right о. Корфу (1) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (7) keyboard_arrow_right Пелион (1) keyboard_arrow_right Пелопонес (2) keyboard_arrow_right Солун (3) keyboard_arrow_right Халкидики (42) keyboard_arrow_right почивка през Януари (3) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (3) keyboard_arrow_right почивка през Март (4) keyboard_arrow_right почивка през Април (0) keyboard_arrow_right почивка през Май (0) keyboard_arrow_right почивка през Юни (0) keyboard_arrow_right почивка през Юли (23) keyboard_arrow_right почивка през Август (53) keyboard_arrow_right почивка през Септември (57) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (6) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (5) keyboard_arrow_right почивка през Декември (5) keyboard_arrow_right All Inclusive (17) keyboard_arrow_right Екскурзии (8) keyboard_arrow_right Ранни записвания (69)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се