Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Доказано качествена почивка в Makryammos Bungalows 4*, о. Тасос! 5 нощувки със закуски и вечери!

Офертата е изтекла или изкупена
Доказано качествена почивка в Makryammos Bungalows 4*, о. Тасос! 5 нощувки със закуски и вечери!
436.00 лв.
Офертата не може да бъде закупена
Стойност: 580.00 лв.
Отстъпка: 24.83 %
Спестяваш: 144.00 лв.
Заявени до момента: 14 бр.
Сподели

Описание

Хотел Makryammos Bungalows е разположен на 30 акра гориста местност, простиращи се до морски залив, само на 2 километра от главното пристанище на о. Тасос - Лименас.

Имотът притежава рядка природна красота, недокосната от цивилизацията. Постройките на територията на комплекса са в унисон с природата и не развалят първото впечатление за девствено райско кътче.

Пристигайки, ще откриете 40 постройки и 206 стаи и апартаменти, в хармония с околната среда, всички с изглед към морето.

Слънцето и луната се изкачват на хоризонта, водата е кристално чиста и смарагдово зелена, а частната плажна ивица пред хотела, проблясва в сребристи отенъци.

Бунгалата и останалите сгради са построени с помоща на природните ресурси на острова, предимно плочи и мрамор. Всяка от стаите разполага с балкон и изглед към морето, те са заобиколени от дървета и градини.

Ваучерът е валиден за един възрастен, настанен в двойна стая със изглед към планината. Минимално настаняване в двойна стая - 2ма възрастни.

  • За да бъде потвърдена резервацията ви е необходимо да изпратите имената на пътуващите на латиница на [email protected]
  • Резервации се правят само, ако сте заявили и заплатили ваучерите си.

Местата са ограничени!

Валидност на офертата

  • Настаняване в периода 16 - 21.09 вкл.

Цената включва

  • 5 нощувки със закуски и вечери, на човек настанен в двойна стаяндартна стая

Местоположение на офертата

Местоположение

Гърция , GR - 64 004 Thassos, Greece

Телефони:
Tel: +30 25930 22101 Fax: +30 25930 22761

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Категории на офертата

Разгледайте още наши оферти

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се