Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай! Абонирай се тук

Почивка на Малдивите - Раят на земята - Fun Island Resort 3*

Офертата е изтекла или изкупена
Почивка на Малдивите - Раят на земята - Fun Island Resort 3*
2868.00 лв.

Плащаш сега: 1434.00 лв.

Доплащаш: 1434.00 лв.

Офертата не може да бъде закупена
ТОП ЦЕНА !!!
Заявени до момента: 8 бр.
Сподели

Описание

Островната държава Малдиви е разположена на 26 атола, състоящи се от 1192 коралови острова.

Fun Island Resort е част от атола Южно Мале, само на 37 километра от летището. Трансферът от летището до острова е с продължителност около 45мин с моторна лодка.

Fun Island Resort е заобиколен от бели пясъчни плажове и лагуна, под чиято тюркоазена повърхност се крият безбройните тайни на морския свят. Изключителното очарование на този курорт се засилва от двете девствени островчета, които са достъпни пеша при отлива на морето.

Масивната лагуна на острова и белите плажове предоставят идеални условия за различни водни спортове и възможността да се насладите на слънцето и пясъка. Fun Island е перфектна комбинация за една незабравима почивка от забавление и отмора.

Настаняване
Fun Island разполага с 50 луксозни стаи за гости на първа линия. Всички стаи са със самостоятелна мебелирана тераса с директен достъп до плажа, където можете да легнете по гръб и се отпуснете, като се наслаждавате на океана. Тези стаи са елегантно и добре обзаведени с всички съвременни удобства. Площ стаята ~ 20 м ².

Ресторанти и барове
Закуска, обяд и вечеря се сервират на отворен бюфет в основния ресторант, където обстановката и прохладата на морския бриз правят храненето Ви приятно изживяване. Бюфетът предлага разнообразни международни и местни специалитети от майстор готвачи, които приготвят вашата храна на място. Тематичните бюфети се организират, за да предоставят на гостите интересни и разнообразни възможности за хранене през целият им престой.

След изпълнения със забавления ден си направете резервация за една незабравима вечер на лунна светлина, под звездите и се насладете на романтична вечеря на свещи с любимия човек.

 

Условия по офертата

Ваучерът е валиден за един възрастен, настанен в двойна стая на плажа. Минимално настаняване - 2ма възрастни. Максимално настаняване - 3-ма възрастни или 2-ма възрастни + 1 дете.

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. При поискване от страна на потребителя, туроператорът ще предостави точна информация дали пътуването е подходящо с оглед на потребностите на пътуващия.

  • За да бъде потвърдена резервацията ви е необходимо да изпратите имената на пътуващите на латиница на [email protected].
  • Резервации се правят само, ако сте заявили и заплатили ваучерите си. 

Ако предпочитате настаняване в друг период, моля свържете се с нас на тел. 02/ 963 09 09 за актуална цена.


Медицински и здравни изисквания: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуване в Република Малдивски острови.

Паспортен и визов режим:

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. При поискване от страна на потребителя, туроператорът ще предостави точна информация дали пътуването е подходящо с оглед на потребностите на пътуващия.

  • Българските граждани, пътуващи за Република Малдивски острови е необходимо да притежават валиден паспорт след датата на връщане.
  • Деца под 18г. пътуват с валиден паспорт. За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната.
  • За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност. При поискване от страна на потребителя, туроператорът ще предостави точна информация дали пътуването е подходящо с оглед на потребностите на пътуващия.

  • Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
  • Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от Валео Травъл.
  • Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниска Economy класа. Пакетната цена за пътуването е валидна при свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка заявка.
  • Препоръчителен период на резервация - минимум два месеца преди началото на пътуването.

 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

 

 

София 

Дубай 

Дубай 

Мале 

Отиване

Петък

14:10

20:55

-

-

 

Събота

-

-

01:30

07:00

 

 

 

 

 

 

 

 

Мале 

Дубай 

Дубай 

София 

Връщане

Събота

22:15

-

-

-

 

Неделя

-

04:45

09:40

13:25

 

* Важно! Цената е калкулирана на база самолетни билети в икономична класа по редовни полети и подлежи на препотвърждение, в зависимост от наличните свободни места към момента на закупуване на туристическия пакет.

* Времената на полетите са местни, часовата разлика между София и Мале е +2 часа. 

Валидност на офертата

Дати на отпътуване: 

03.11. - 12.11.2017 - няма свободни места

10.11. - 19.11.2017 - няма свободни места

17.11. - 26.11.2017 - няма свободни места

24.11. - 03.12.2017 - няма свободни места

01.12. - 10.12.2017

08.12. - 17.12.2017

15.12. - 23.12.2017

Цената включва

Цената е на човек и включва:

  • Самолетен билет за полет София – Дубай– Мале – Дубай - София 
  • Трансфер летище - хотел - летище с моторница 
  • 7 нощувки със закуски, обяди и вечери
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за целия период на пътуването
  • Местен данък 12%
  • Местна такса обслужване 10%
  • Такса околна среда

 

Цената не включва

  • Услуги, който не са упоменати като включени за съответния хотел
  • Разходи от личен характер
  • Бакшиши
  • Застраховка "Отмяна на пътуване"

Доплащания

  • Дете от 2 до 11 години, настанено с двама възрастни - заплаща 2230лв за целия престой
  • 3-ти възрастен, настанен в двойна стая - заплаща 2764лв за целия престой

Допълнителни услуги

Моля имайте предвид, че корекции в броя и вида на допълнителните услуги могат да се извършват единствено преди поръчката да бъде заплатена.

Наименование Цена

1-во дете

от 2 до 1.99г., настаняване на база закуска, обяд и вечеря

2230.00 лв.

3-ти възрастен

настанен в двойна стая на база закуска, обяд и вечеря

2764.00 лв.

Местоположение на офертата

Местоположение

Малдиви , Bodufinolhu, Male South Atoll, Maldives

Телефони:
+9606640033

Уебсайт:
https://goo.gl/kyWRgD

За доставчика

Валео Травъл ООД

Валео Травъл ООД е туроператор, притежаващ Удостоверение за регистрация № 05620, издадено от Държавната агенция по туризъм. Дружеството има сключен договор за застраховка, съгласно изискването на чл. 42 от Закона за туризма.

Туроператорът обслужва български и чуждестранни туристи, пътуващи индивидуално или групово, а така също и корпоративни клиенти от страната и чужбина. Екипът е в състояние да изготви и предложи богата гама туристически услуги, съобразени с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиентите.

При подготовката на всеки продукт водещ елемент се явява неговото качество с оглед спечелване и запазване доверието на клиентите. Валео Травъл ООД залага на коректни взаимоотношения с туристите и своите партньори като основа на дълготрайно и ползотворно сътрудничество.

За контакти

Валео Травъл ООД

Адрес:
София, ул. Майор Първан Тошев 21-23

Телефони:
02/ 866-16-49; 02/ 963-09-09

E-mail:

Офертата не може да бъде закупена

Разгледайте още наши оферти

Избери оферти

keyboard_arrow_right Всички оферти keyboard_arrow_right Почивка с деца в Гърция (130) keyboard_arrow_right Last Minute (4) keyboard_arrow_right Хотел 3* (35) keyboard_arrow_right Хотел 4* (98) keyboard_arrow_right Хотел 5* (33) keyboard_arrow_right Aлександруполис (4) keyboard_arrow_right Кавала (1) keyboard_arrow_right Олимпийска ривиера (46) keyboard_arrow_right о. Евия (4) keyboard_arrow_right о. Закинтос (2) keyboard_arrow_right о. Корфу (0) keyboard_arrow_right о. Крит (0) keyboard_arrow_right о. Лефкада (0) keyboard_arrow_right о. Тасос (10) keyboard_arrow_right Пелион (5) keyboard_arrow_right Пелопонес (4) keyboard_arrow_right Солун (1) keyboard_arrow_right Халкидики (81) keyboard_arrow_right почивка през Януари (0) keyboard_arrow_right почивка през Февруари (0) keyboard_arrow_right почивка през Март (0) keyboard_arrow_right почивка през Април (8) keyboard_arrow_right почивка през Май (63) keyboard_arrow_right почивка през Юни (70) keyboard_arrow_right почивка през Юли (46) keyboard_arrow_right почивка през Август (44) keyboard_arrow_right почивка през Септември (22) keyboard_arrow_right почивка през Октомври (0) keyboard_arrow_right почивка през Ноември (0) keyboard_arrow_right почивка през Декември (0) keyboard_arrow_right All Inclusive (41) keyboard_arrow_right Екскурзии (8) keyboard_arrow_right Великден (6) keyboard_arrow_right Ранни записвания (163)
search Намери

Свежи предложения на изгодни цени, директно в твоята поща. Не ги пропускай, абонирай се